نانازتونمم مدیر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 عنوان دیسک رو چجور میشه درمان کرد | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 22 پست راه حلی دارید برای درمان؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤ 1404/04/04 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 به نظرت با فیزیوتراپی خوب نمیشم دردت رو کم میکنه برا مدتی ولی بازم همون اش وهمون کاسه هست بعدش متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 به منم گفتن جراحی لیزر کن ولی همه اینکارا برای بازارکار دکتراس با نرمش کاملا خوب میشی و اینکه سعی ک ... وای من ناامید شدم از زندگی🥲 متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 امیدوارم شماهم زودتر خوب بشی عزیزم رضابهادر متشکرم همچنین شما🤍 متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
_p21mahak عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 752 متشکرمگمونم توام سنت کمهبنظرت با وجود دیسک میشه باردار شد؟ اره عزیزم میشه ولی زیر نظر پزشک باش حتما و از دکتر کمرت بپرسمن ۲۳ سالمه ولی اول اولویتت باشه درمان کنی خودتو عزیزممن خیلی کم نرمش هارو انجام دادم ولی اگر سه بار در روز هرکدوم رو سه ست ۵یا۱۰تایی انجام بدی عالیه
محبوب__ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1740 دردت رو کم میکنه برا مدتی ولی بازم همون اش وهمون کاسه هست بعدش پس همون نرم بهتره خرج الکی نکنم من تو خوابیدن ونسشتم خوبم دردنداره فقط زیاد نمیتونم روپاهام بایستم
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 اره عزیزم میشه ولی زیر نظر پزشک باش حتما و از دکتر کمرت بپرسمن ۲۳ سالمه ولی اول اولویتت باشه درمان ک ... ورزش یه مدت انجام میدادم ولی بعد ک ول کردم درداش شروع شد🥲 متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
نانازتونمم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 پس همون نرم بهتره خرج الکی نکنم من تو خوابیدن ونسشتم خوبم دردنداره فقط زیاد نمیتونم روپاهام بایستم بیمارستان دولتی برو ک هزینه نداشته باشه متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
محبوب__ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 1740 بیمارستان دولتی برو ک هزینه نداشته باشه اونجاهم نوبتش دوربه دورهست