2777
2789
عنوان

دیسک رو چجور میشه درمان کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 22 پست
به نظرت با فیزیوتراپی خوب نمیشم

دردت رو کم میکنه برا مدتی ولی بازم همون اش وهمون کاسه هست بعدش

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

به منم گفتن جراحی لیزر کن ولی همه اینکارا برای بازار‌کار دکتراس با نرمش کاملا خوب میشی و اینکه سعی ک ...

وای من ناامید شدم از زندگی🥲

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم شماهم زودتر خوب بشی عزیزم رضابهادر

متشکرم همچنین شما🤍

متشکرمگمونم توام سنت کمهبنظرت با وجود دیسک میشه باردار شد؟

اره عزیزم میشه ولی زیر نظر پزشک باش حتما و از دکتر کمرت بپرس

من ۲۳ سالمه ولی اول اولویتت باشه درمان کنی خودتو عزیزم

من خیلی کم نرمش هارو انجام دادم ولی اگر سه بار در روز هرکدوم رو سه ست ۵یا۱۰تایی انجام بدی عالیه

اره عزیزم میشه ولی زیر نظر پزشک باش حتما و از دکتر کمرت بپرسمن ۲۳ سالمه ولی اول اولویتت باشه درمان ک ...

ورزش یه مدت انجام میدادم ولی بعد ک ول کردم درداش شروع شد🥲

پس همون نرم بهتره خرج الکی نکنم من تو خوابیدن ونسشتم خوبم دردنداره فقط زیاد نمیتونم روپاهام بایستم

بیمارستان دولتی برو ک هزینه نداشته باشه