2777
2789
عنوان

دیگه از خدا ناامیدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 31 پست
ندیدمناراحتیامو دید ولی کاری نکرد...

مطمئنی ازدواج کنی خدادوستت داره؟شایدمصلحتت فعلاتوازدواج نکردنه

عزیزم میدونی چقدرآدماازدواج کردن ودلشون میخوادبرگردن به مجردیشون؟؟

زندگی خیلی سخت ترازاونیه که شمافکرمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدمناراحتیامو دید ولی کاری نکرد...

عزیزم خدا قرار نیست برای تک تک بنده هاش بیاد تو دنیای مادی و بی دلیل معجزه کنه هرچیزی تو این دنیا علل و معلولی داره اسباب و سببی داره باید جور بشه تا اون اتفاق بیوفته اگه قرار بود خدا برا همه بنده هاش معجزه کنه که امتحان گرفتن و قدرت اختیار و انتخاب داشتن و تلاش کردن و همه اینا بیهوده میشد که..... 

خدا خودش گفته دعا کنید حتما اجابت میکنم حالا یا دقیقا اونچیزی که شما میخوای رو خدا بهت میده یا شری میخواد بهت برسه تو این دنیا ازت رفع میکنه یا اون دنیا که بیشتر بهش نیاز داری برات جبران میکنه 

انتظار داری وقتی گریه میکنی و ناراحتی خدا بیاد اینجا نازت کنه بعد بگه غصه نخور من برات انجام میدم؟! من به جات انجام میدم؟! خیلی خنک نمیشه اینجوری بنظرت؟! 

مطمئنی ازدواج کنی خدادوستت داره؟شایدمصلحتت فعلاتوازدواج نکردنهعزیزم میدونی چقدرآدماازدواج کردن ودلشو ...

چرا رجز میخونید !! کیا میخوان برگردن ؟! انشالله هر چی زودتر زنایی ک پشیمونن طلاقشون جور بشه و به آرزوشون ک مجردیه برسن . فقط موندم اونایی ک مرده هرزه بهشون خیانت میکنه یا علنا میگه نمیخوامتکن حتی بچه هم ندارن .. و مرده مهریشم بده حاضر نیس جدا شه اونا کیا هستن ! فقط بفکر پر کردن دوس دخترای شوهرن و مقصر دونستن زنی ک با شوهر هرزشونه

ببین با امام زمان حرف بزن هر روز دلی باهاش ارتباط برقرار کندرد دل کن یجایی بالاخره جوابتو میده انشاا ...

ینی اینایی ک ازدواج کردن و میکنن یا به محض جدا شدن با بعدی میرن .‌. اینا همش در ارتباط با امام زمان بودن ؟!! فقط شانس و بخت و اقبال و خواست خداست

عزیزم خدا قرار نیست برای تک تک بنده هاش بیاد تو دنیای مادی و بی دلیل معجزه کنه هرچیزی تو این دنیا عل ...

چرا خنک بشه؟!! تو وقتی خیلی غم داری و مادرت برات کاری کنی شاد شی خنک هس کارش ؟! خدا خودش نمیاد وتسطه میفرسته .. کاش خدا برا من همه جا واسطه بفرسته . خیلیم عالیه . 

ینی اینایی ک ازدواج کردن و میکنن یا به محض جدا شدن با بعدی میرن .‌. اینا همش در ارتباط با امام زمان ...

من همچین حرفی زدم؟؟؟

صد البته که خواست خداست

یکی از راه های اصلی ارتباط با خدا و استجابت دعا اینه که ائمه و معصومینو واسطه کنیم

صد درصد اونا به خدا نزدیک تر از ماهستن

من همچین حرفی زدم؟؟؟صد البته که خواست خداستیکی از راه های اصلی ارتباط با خدا و استجابت دعا اینه که ا ...

خدا بخواد بده به همونی هم که دین نداره میده . این نیس ک هر کی وضعش خوبه یا ازدواج موفق صرفا با دعا رسیده !

خدا بخواد بده به همونی هم که دین نداره میده . این نیس ک هر کی وضعش خوبه یا ازدواج موفق صرفا با دعا ر ...

فهمین منظور حرف من اونقدرا هم سخت نیست

ولی فک کنم شما میخواین در برابر فهمیدن مقاومت کنین

چرا خنک بشه؟!! تو وقتی خیلی غم داری و مادرت برات کاری کنی شاد شی خنک هس کارش ؟! خدا خودش نمیاد وتسطه ...

پس قدرت اختیار و انتخاب و تلاش و امتحان آدما چی میشه؟! مادر همیشه نمیتونه همه نیازهای بچه هاشو برآورده کنه..... 

چرا رجز میخونید !! کیا میخوان برگردن ؟! انشالله هر چی زودتر زنایی ک پشیمونن طلاقشون جور بشه و به آرز ...

رجزنمیخونم خانوم عزیز

خداروشکرکه اطرافیان شماباواژه طلاق بیگانه ان

ودرموردکسایی که باهمچین مردای پستی زندگی میکنن یابایددورازجون خیلی احمق باشن یاشجاعت برگشتنوندارن