2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 548 پست
امیدبه رحمت خدا و تلاش برای ترک گناه بنظرم باعث موفقیت معنوی هست.یعنی تلاش کنیم که آدم بهتری از روزق ...

👏👏👏خیلی عالی بود تک تک جمله هاتون رو باید با طلا نوشت..

مخصوص این جمله تون : خود خواسته گناه نکنیم 

یه وقت مثلا میبینیم یکدفعه عصبانی شدیم و دست خودمون نبوده ولی مثلا یه وقت میبینی میتونیم خودمون رو کنترل کنیم ولی نمیکنیم و دل میشکنیم خود خواسته..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اصلاعات زیادی دارم ولی یه چیزایی رو که میبینم امیدمو از دست میدم و مقایسه میکنم یه سریا رو...

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💚

یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اسی نوشتی چه جوری مراقبه خوبی داشته باشیم بعد نوشتی طرف گناه نریم

مراقبه به معنی این نیست که مراقب باشیم گناه نکنیم 

مراقبه یعنی این که دیدین تو فیلم های شرق اسیایی راهبان بودایی یا اساتید هنرهای رزمی میشینن چشماشونو میبندن یه مدت طولانی تمرکز میکنن به این کار میگن مراقبه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تلاشی میکنم از غیبت ودروغ و فکرای منفی‌ شروع کنم🙂

الهی خدا حفظت کنه♥️

تو این راه از بابا مهدی کمک بخواه

یه متنی خوندم که آقا امام زمان منتظر نشستن تا آدما ازشون کمک بخوان و ایشون کمکشون کنن، آخه الان زمان حضرت مهدیه و ایشون وظیفه هدایت مارو دارن♡

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

وقتی به این فکر میکنم که هر بار امام زمان با گناهان ما شیعیان چقدر غصه میخوره و استغفار میکنه حسابی دل آدم به درد میاد

یا صاحب الزمان خودتون کمکمون کنید با انجام واجبات و مستحبات و دوری از گناه بتونیم تقوا داشته باشیم و بنده خوب خدا باشیم و بتونیم شما رو یاری کنیم 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

😭اره واقعا حدیث داریم 🔷 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: ای اباذر! کسی هست که کار خوب می‌کند ...

انگاری پیامبر آینده رو دیده بودن میدونستن بلاخره یه روزی در آینده میاد که برامون این گناها چقدر دم دستی میشه و غرور برمون میداره....تلنگر بود💔💔

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یادمه تو کتاب مدرسه تو درس دینی ابتدایی خونده بودیم

اگر آدمی خود را هنگام انجام گناه مانند شخصی ببینه که میخواد خودش رو از کوه پرت کنه پایین یا تو دره بیفته احتمال انجام گناه به صفر میرسه این مثل بارزش هست

ولی در کل هر موقع آدم گناهی رو مرتکب میشه اگر همون لحظه سریع استغفار بگه و از ته دل ناراحت و پشیمون بشه خیلی خوبه یا مثلا جریمه ای در نظر بگیره برای خودش که هر بار اون رو بده صدقه باعث میشه کمتر سمت گناه بره

اینکه آقای حی و حاضر وزنده مون هستن وخیلی خیلی از ائمه دیگه دست شوند برای استجابت دعا و معجزه بازه اینکه دشمن یهود ایشون رو از ما بیشتر می‌شناسه ولشکر سپاهیان شیاطین و اجنه رو استخدام کرده که ظهور و به هر طریقی به تعویق بندازن به خیال باطل خود 

ماهاکارمون درسته

هممون یه خورده شیشه هایی داریم تو وجودمون که شیطون برامون خوب جلوه میده و مغرورمون میکنه متاسفانه😓

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺