2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250661 بازدید | 695403 پست
خانوما من یه بسته جنین فریز دارم ،بخوام انتقال بدم با داروهاش حدودا چقد هزینه میشه،بیمارستان خصوصی

هزینه انتقال با داردها‌ش با بیمه تامین و نامه ناباروری از سازمان تامین اجتماعی با ویزیت و َسونو مطب و prpبراومد 15 تومن من بیمارستان رضوی مشهد بودم 

هزینه تعیین جنسیت ب تنهایی 40تا45 تومن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای خوبم امروز روز ۸ انتقالم بود و دیروز صبح ساعت ۱۰ نصف امپول hcg دوز ۵۰۰۰ زدم الان بی بی زدم خط ...

بیبی حداقل تا ده روز مثبت کاذبه چون اچ سی جی زدی اگ میخای بفهمی اثر امبوله یا بارداری هر روز بیبی بزن اگ خطش کمرنگ شد و از بین رفت منفی شد و مجدد بیبی هات رنگ گرفت یعنی مثبته اگ بیبی های روزای آینده هر. وز پررنگ تر از روز قبل شد یعنی اثر بارداریه

قربونت عزیزم همیشه جلوی روم هستی ازنی نی سایت فقط شما متانت وبزرگواریتون توی ذهنمه همیشه دعاگوت هستم ...

قربوووونت برم عزیزم🥺😍بزرگواری خودته گلم♥️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارک باشهان شاالله به خیر و خوشی و سلامتی بغل بگیریشبرا ماهم دعا کن

ممنون مهربون ، انشاالله همه کسایی که چشم انتظار بچه هستن از جایی که فکرش،رو نمیکنن غافلگیر و خوشحال بشن

معجزه براون اتفاق بیفته

همچنین برای تو دوست خوبم

اگه هنوز دکترتون خانم نقشینس عوضش کنیدواقعا تجربه ی هرپزشک فرق میکنه منم 3بارپانکچربارآخری همین فتوح ...

نه دیگه عوضش کردم.  یه مثبتی که سقط شد باهاش داشتم ۴ تا منفی،  هم مرکز دولتی باهاش رفتم هم خصوصی،  خیلی دکتر بی خیالیه،  فقط می گه تا ذخیره داری تخمک کشی مجازه،  هیچ کاری برام نکرد،  هیسترو خراش رو خودم خواستم،  سرم،  یا پی آر پی همه رو خودم اقدام کردم..  برای من نتیجه نداشتن با این که جنینام خوب بودن، چون این خانم نیومد یه آزمایش هورمونی درست ازم بگیره،  دکتر جدیدم کامل تر گرفت و مشخص شد تیروئید کم کار دارم،  فعلا دارو داده شاید موثر باشه یه بار دیگه تخمک کشی کنم اگه نشد گفته باید تخمک اهدایی بگیری.  گفت مواردی بوده با تخمک خودشون نشدن با اهدایی شدن. 💔

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

واقعا 😔عزیزدلم انشاءالله خدابازفرصت بارداری طبیعی رو بهت میده توماشالا اردات خوبه واسه پاکسازی بدن ...

آخ اینکه بارداری طبیعی اتفاق بیفته سختمه.

ولی من راضی ام رحم تقویت بشه لااقل انتقال که رفتم مثبت بشم و برام بمونه.

۸ تا دارم

بهتره برم

سال به سال شرایط سختتره

😉

از اصفهان کسی اینجا هست؟؟مرکز مشتاق یا شهرک سلامت باشه؟؟؟کدوم دکتر براتون بهتر بوده و نتیجه گرفتید؟

عزیژم اینجا ۲تاش یکی مشتاق مثل کلینیک ولی سلامت بیمترستانی هست که همون دکترا عمل میکنن تخمک کشی انتقال خراش پی ار پی اینا وزشکا یکیه