2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251281 بازدید | 695420 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم ثابت بود سه بار مرکز دولتی باهاش انتقال دادم که یک بارش مثبت شد ولی نموند، دیگه به خاطر همون ...

اگه هنوز دکترتون خانم نقشینس عوضش کنیدواقعا تجربه ی هرپزشک فرق میکنه منم 3بارپانکچربارآخری همین فتوحی بودخیلی باتحربه ترازبقیس ولی انتقالشونمی دونم دکترویدا رضوی هم شنیدم جزو دکترای سختگیره که همه چیزو چک می کنه 

خدایاچی میبینممممم 😍😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم خداروهزاربارشکر. خیلی خیلی خوشحالم برات دخترصبور. ...

انشاالله قسمت خودت .کی باشه من با پیام بارداری شما آلاجون نساجون ویه خانم اصفهانیه دیگه بوداسمش یادم نیست ذوق بکنم 😍😍🤲🤲🤲

بقیه رونمی شناسم ازاینکه نبودم . انشاالله همه حاجت روابشندبخصوص بچه های این گروه  انشاالله قبل ازاینکه کسی دستش بره به سمت آسمان برای دعاکردن بچه قبل ازاینکه حتی توفکرکسی بیادکه دنبال راه درمان بره خدا بهترینشو وسالم ترینشوتوبغلش بزاره 🤲🤲🤲

من تیتر بتا رو مجدد چک کردمروز ۱۴ بتا ۲۴روز ۱۶ بتا ۷۶روز ۱۸ بتا ۱۶۵روز ۲۰ بتا ۳۵۵امروز روز بیستم هست ...

مبارک باشه

ان شاالله به خیر و خوشی و سلامتی بغل بگیریش

برا ماهم دعا کن

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ن بابا ولش کن من از فرودین ک انتقالم منفی شد طبیعی اقدام کردم هر ماه هم محرک خوردم هیچی ب هیچی هم زم ...

خانمی چی شدی؟

جوابت چی بود؟؟

من منتظر خبر خوشتم 

انشاالله قسمت خودت .کی باشه من با پیام بارداری شما آلاجون نساجون ویه خانم اصفهانیه دیگه بوداسمش یادم ...

ان شالله اون خانم اصفهانیه من باشم که برام دعا کنی🥰