2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252629 بازدید | 695437 پست

سلام دوستان 

اینجا کسی با موروفولوژی ۱/۵ ای وی افش مثبت شده؟

من یبار منفی شدم بعد تو پیج فلورا تاجیک دیدم میگه بت موروفولوژی ۱ و ۲ و ۳ بارداری اتفاق نمی افته حتی با آی وی اف بشه هم سقط میشه

من جنین دارم اما نمیدونم امیدوار باشم یا نه؟ 

💍

سلام دوستان اینجا کسی با موروفولوژی ۱/۵ ای وی افش مثبت شده؟من یبار منفی شدم بعد تو پیج فلورا تاجیک د ...

عزیزم من با مورفو صفر باردار شدم وقتی میگم صفر یعنی واقعا صفر حتی برای icsi هم اسپرم مورفو غیرطبیعی تزریق کردن چون dna در اسپرم در قسمت سر هست اسپرم هایی که دم غیرطبیعی دارن قادر به حرکت نیستن ولی dna سالم ممکنه داشته باشن از اونها هم میشه استفاده کرد اگر اسپرم سالمی نباشه. اینجا با مورفو یک طبیعی هم باردار شدن حالا اگه ببینن پیامتون رو حتما میان میگن. Dfi مهمتر از مورفو هست به نظرم. حتما امیدوار باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ثبتنام کردم سال قبل

سلام ازش استفاده کردی 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

چله 📖 سوره حشرشروع چله ۷آبانپایان چله ۱۶آذر۱ عبدالواحد۲ـzendgiman۳.ـmmmmmmzzz۴ـ ثنا1994۵.ـمامان1ها ...

من بنویس حاجتت روا 

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم همین الان دکتر بودم داره رشد می‌کنه ، جمعه هم قرار شد ببینتم ، احتمال قوی ،یکشنبه تخمک کش ...

خدا را شکر منم ذخیره ۲دهمه فقط ۲تا تخمک دارم ۳۱سالمه ان شا الله نتیجه بگیری امیدی بشی برایه من شما الان چند تا داشتی به سلامتی

خدا را شکر منم ذخیره ۲دهمه فقط ۲تا تخمک دارم ۳۱سالمه ان شا الله نتیجه بگیری امیدی بشی برایه من شما ا ...

اصلا به عدد ذخیره توجه نکن ، انشالله زود زود خبر خوش میدی بهم 

وای خدا را شکر دعام کن شما روز دوم یا سومت سنو شدی چندتا ریز داشتی همون موقع؟

ببین اون موقع قبل آمپول ها دکتر یکدفعه گفت هیچی نداری باید تخمک اهدایی بگیری ، بعد گفت یک هفته آمپول می‌نویسم نشد اهدایی میگیری ، بعد یک هفته رفتم سونو بازم هیچی نبود ، آزمایش استرادیول نوشت فهمید بدنم داره به دارو ها واکنش میده بعد روز ۹ ام گفت رفتم بازم تخمک اندازش ۷ بود دوباره آمپول نوشت ، که امروز رفتم اندازش ۱۶ شده بود ، 

سلام دوستان اینجا کسی با موروفولوژی ۱/۵ ای وی افش مثبت شده؟من یبار منفی شدم بعد تو پیج فلورا تاجیک د ...

عزیزم اصلا به این چیزا فک نکن ،استرس الکی میگیری،من با مروفو صفر طبیعی باردار شدم چیزی که غیر ممکن بود،مروفو حرکت اسپرمه،توی ivfخودشون اسپرمو داخل تخمک تزریق میکنن ،مروفو به مثبت یا منفی شدن تاثیر نمیزاره

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40