2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251311 بازدید | 695423 پست
عزیژم اینجا ۲تاش یکی مشتاق مثل کلینیک ولی سلامت بیمترستانی هست که همون دکترا عمل میکنن تخمک کشی انتق ...

بله میدونم قبلا رفتم 

شما دکترهاشون رو میشناسید؟

دکتر خاصی هست که شنیده باشید بهتر باشن؟؟

من انتقالهای قبلی با آقای دکتر احمدی بودم که به رحمت خدا رفتن؟؟

الان میخوام بدونم برای کارهای قبل انتقال دکتر خانم کسی هست خوب و دلسوز باشه؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
بله میدونم قبلا رفتم شما دکترهاشون رو میشناسید؟دکتر خاصی هست که شنیده باشید بهتر باشن؟؟من انتقالهای ...

من میگم کامرانی دقیق تره و حساس رو‌ازمایش و اینا بازم مشورت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه عوضش کردم. یه مثبتی که سقط شد باهاش داشتم ۴ تا منفی، هم مرکز دولتی باهاش رفتم هم خصوصی، خ ...

دوتام با نقشینه داشتم اصلا راضی نیستم

خیلی بی دقت و سربه هواس انگار

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانمای گل چسب جنین چیه؟

اینسری که رفتم یه خانمه میگفت قراره برام چسب جنین بزنن که احتمال موفقیت بیشتر بشه

کسی اطلاعی داره؟؟؟؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خانمای گل چسب جنین چیه؟اینسری که رفتم یه خانمه میگفت قراره برام چسب جنین بزنن که احتمال موفقیت بیشتر ...

سلام عزیزم چسب ک میگن گیر نمیاد 

یک امبوله ک یکی دو ساعت قبل انتقال تزریق میکنن ب بازو ب عنوان چسب جنین عمل میکنه و واسه لانه گزینی خوبه ترکیب اصلیش تخم مرغه قبل و بعد  انتقال تخم مرغ آب پزبخورین واسه لانه گزینی 

من یه انتقال با تمیمی داشتم تو بهشتیراضی هستی ازش؟

تازه باهاش شروع کردم.  

فرقش با نقشینه اینه که مطب خلوتی داره،  ویزیتا تک نفره است،  آزمایش ها رو خودش می بینه،  اخلاقش بهتره 

اون دنبال علت منفی شدن نبود،  ولی تمیمی گفته عمل pgd انجام بدیم روی جنینا،  اون خیلی مسخره می گفت جنینا زرنگ نیستن!  

مشکل تخمک یا اسپرمم داشته باشی همراهی نمی کنه برای اهدایی گرفتن. 

کلا برای کسایی که مثل من ناباروری با علت ناشناخته دارن نقشینه دکتر خوبی نیست. 

البته اینم بگم هزینه های تمیمی زیاده هر جلسه ویزیت و سونو ۹٠٠میشه.  نقشینه مناسب تر بود اصراری هم نداشت باهاش بری خصوصی مگه این که تعیین جنسیت داشته باشی. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

🔴یک نکته ی بسیار مهم 🔴

مهم ترین، مهمترین توصیه به کسانی که مشکلات بارداری و نازایی دارند.. هم زن و هم مرد... 👇🏻

برای تشکیل نطفه و بالا رفتن تعداد اسپرم و قوت تخمک 👇🏻این نکته بسیار اهمیت دارد.

عشق بازی با زن ، ایجاد نشاط و شادابی در زن، خوشحال بودن زن از ته دل نه جهت رابطه ی جنسی بلکه به جهت عشق ورزی با شما، هیجانی و احساس مثبتی که شما با اخلاق خوب به زن می‌دهی و او از اینکه خودش را در اختیار شما قرار می‌دهد حس خوشایند با افتخار دارد، تلاش جهت ایجاد و قوت و استحکام علقه ی قلبی با زن از طرف مرد👉🏻اینها باعث می‌شود که زن در اوج شهوت جنسی قرار گیرد...

نه دیدن فیلم یا انجام کارهای خاص.... برخی مردان اندکی از این موضوع را دریافته اند، هر زمان که می‌خواهند رابطه برقرار کنند با زن خودشان خوش برخورد می‌شوند و با اخلاق خوش صحبت می‌کنند یا هدیه یا کادو می‌گیرند در نتیجه زن در همان حرکت اول، متوجه می‌شود که او تمایل جنسی دارد.....👉🏻اینکار درست نیست....باید این رفتارها همیشگی باشد.

تمام قدیمی ها همیشه و هر روز این حس خوشایند و بالابردن علقه در زن را تا روزی که قرار بوده رابطه جنسی داشته باشند از اول ماه، ایجاد می‌کردند تا زن با کمال میل وارد شود..

عزیزان، این کارها و ملاعبه و معاشقه ی طولانی مدت با زن، نتایج پر فايده ي زیادی دارد..👇🏻

🔴یکی از آن ها این است که : رحم زن تخمک قوی صادر می‌کند، و میزان اسپرم هم  در منی مرد بسیار بالا می‌رود، در حد غير قابل باور 👉🏻در نتیجه نصف مشکل نازایی حل می‌شود. ❌معاشقه دو نفره است، فقط برای زن نیست

🔴یکی دیگر از فواید آن این است که زود انزالی و سردی جنسی و سردی غالب شده در آلت هر دو طرف را به مرور از بین می‌برد.

ولی وقتی شما فقط با دوتا لمس به سراغ ایجاد رابطه بروی، میزان اسپرم بسیار کم خواهد بود.. تخمک قوی نخواهد بود...

👆🏻اینها رمز رابطه س... از لحاظ علمی هم توصیه شده.... ما به تمام کسانی که مشکلات نازایی و باروری دارند، یکی از مهم ترین توصیه ها در کنار دارویی که تجویز میکنیم. همین است... اثر اینکار از اثر دارو دو برابر بالاتر و بیشتر است.

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

😉

خانمای گل چسب جنین چیه؟اینسری که رفتم یه خانمه میگفت قراره برام چسب جنین بزنن که احتمال موفقیت بیشتر ...

یه امپوله به اسم gcsf یکی دو ساعت قبل انتقال باید بزنی

شکم یا بازو یا حتی داخل رحم. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫