2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7250359 بازدید | 695400 پست
میشه لطفا به چند تاسوال دیگم جواب بدین؟ خدا خیرت بده وقتی جوابمو میدی آروم میشممیشه بمن بگی هر بار چ ...

من سال ۹۷ پانکچر کردم و ۱۳ تا جنین تشکیل شده بود و بعدش دوبار انتقال دادم و منفی شد.

روش ساده .داروها امپول پروژسترون و شیاف اندومترین و امپول انوکسا اینا بودن

وقتی دوبارو منفی شدم دیگه سراغش نرفتم تا سال ۴۰۱ رفتم و دکتر برام پی ارپی انجام داد و کاشت دومرحله ای.و بازم منفی شدم 

۴۰۲ رفتم و سرم ای وی ای جی نوشت  و خراش اندومتر برام انجام داد و دوروز قبل از انتقال، تیروییدم خیلی پرکار شدم و انتقال کنسل شد .تا چندماه دور تیروییدم بودم نرمال ک شد رفتم برا مراحل انتقال و سرم رو روز سوم پریودی زدم و روز ۱۵ پریودی انتقال دادم و مثبت شدم.تا ماه چهارم بارداری هرماه سرم میزدم .امپول پروژسترون هروز شیاف پروژسترون.امپول انوکسا میزدم....

زمانیکه مثبت شدم با اخرین جنینام بودن.خیلی هم ریلکس بودم استرس نداشتم.چون خودمو اماده کرده بودم برا پانکچر.

جینام ک مثبت شدم سه روزه گرید ab بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه✅

33ـنیکاد✅

34ـسحر

35ـنهال6467

36ـنگار

37ـمحبوبه

38ـلاله

39ـکشور

40ـهستی

41خودم

🌹

شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

عین من منم بعد از دومین انتقال منفی جنین نداشتممرکزمو عوض کردم برم دوباره همه چیو از اول شروع کنم ول ...

یه مدت طول میکشه چه بعد سقط چه بعد  انتقال منفی ادم بتونه خودش و جمع و جور کنه و تصمیم درست و بگیره

باااشه بابا تو خوبی
انشالله عزیزم مرسی از دعای خیرت خدا برای همه بارداری سالم ببخشه نه استرس دارتو چی؟باز پروسه درمانی ا ...

ایشالا... بله تصمیم دارم اگه خدابخواد پاییز دوباره شروع کنم برم برا انتقال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم ♥️ اسپرم اهدایی گرفتم

خداروشکر نتیجه گرفتین خدا حفظش کنه براتون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم دو تا جا رفتم امروز پوچ بودشباید ورزش کنم خونریزی کنم و گرنه گفت دارو میدن

میدونستم آخرش همینه ولی دلم نیومد قطعی بگم ته دلت خالی بشه چون بتات روندش خوب نبود هم خودت لک داشتی دقیق مثل من تازه من بتام دوبرابر میشد ولی نه بیشتر که اخرشم قلب تشکیل نشد و سقط کردم..

من پاهام دردگرفته بود ازبس ورزش کردم البته دکترم گفت همون اول چون دارو مصرف کردی سقط نمیشه جاش محکم شده برو بستری شو ولی من اصرار که نمیرم دست آخرم رفتم بیمارستان با قرص سقط کردم

چله ی آیت الکرسی 📖شروع چله 24 تیرپایان چله 2 شهربور🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️روزانه آ ...

🙏🙏🙏

بچه ها ببخشید من تازه اومدم تو این تاپیک .شماهایی که وارد پروسه ای وی اف میشید amh تون چنده .من 41 ...

سلام من خودم تنبلی دارم بخاطر این بالاس ذخیره تخمدانم

۸ دهم کمه ولی درکل کیفیت مهمه که تخمک با کیفیت باشه دوتا باشه ولی با کیفیت کافیه

سلام من خودم تنبلی دارم بخاطر این بالاس ذخیره تخمدانم۸ دهم کمه ولی درکل کیفیت مهمه که تخمک با کیفیت ...

چجوری با کیفیت کنیم

من یه سقط قبل بچه م یه سقط هم بعد بچه م داشتم.دکترم همش میگه تخمک و تخمدان ولی سونو همه چیز عادیع عکس رنگی اوکی . شوهرم هم اوکی

چجوری با کیفیت کنیممن یه سقط قبل بچه م یه سقط هم بعد بچه م داشتم.دکترم همش میگه تخمک و تخمدان ولی سو ...

یعنی الان شما یه بچه دارید درسته؟

معمولا ۳ ماه قبل تخمک کشی بهتره اصلاح سبک زندگی یعنی سالم خوری داشته باشی و قندو چیزای مضر حذف کنی پیاده روی و ورزش خیلی برا تخمک و تخمدان خوبه و اینکه قرصای تقویتی تخمگ مصرف کنی بعد بری برا تخمک کشی

خوب اگه سالم هستید چرا میخوای ای وی اف کنی؟

یعنی الان شما یه بچه دارید درسته؟معمولا ۳ ماه قبل تخمک کشی بهتره اصلاح سبک زندگی یعنی سالم خوری داشت ...

اره یه بچه دارم 6/5 سالشه

سه ساله میخام نمیشه

شب عید باردار شدم هتروتوپیک(یدونه خارج رحم یدونه داخل رحم) خارج رحم سزارین کردم داخل رحم صدای قلبش رو شنیدم ولی غربالگری گفت 9 هفته قلبش وایساده  دکترم میگه تخمکت ضعیفه نمیمونه