2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251272 بازدید | 695419 پست
سه بار انتقال انجام دادین ؟! من سه بار پانکچر انجام دادم یک بار انتقال و واقعن خسته ام

بله سه بار انتقال و دوبار پانکچر، منم دیگه نمیتونم برم سمتش، آدم داغون میشه هم از نظر جسمی و هم روحی ولی از طرفی هم میگم سنم داره بالا میره شاید بازم باید تلاش کنم ولی هنوز حریف خودم نشدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر 

پایان چله 2 شهربور 

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم 

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه✅

33ـنیکاد

34ـسحر

35ـنهال6467

36ـنگار

37ـلاله

38ـمحبوبه 

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً 

جمعه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

دورت بگردم ممنون عزیزم،دعام کن فعلا که هیچ خبری نیستبا پریودی ۷ هفته و ۴ روز میشه درحالیکه ساک توی ۵ ...

انشاله خدا برات به وقتش جبران کنه،منم تاریخ پریودم با تاریخ سونو ۱۲روز اختلاف داره ،دکتر گفت لقاح دیر بوده اختلافش به خاطر همینه،شاید مال شما هم همینطور بوده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاله خدا برات به وقتش جبران کنه،منم تاریخ پریودم با تاریخ سونو ۱۲روز اختلاف داره ،دکتر گفت لقاح دی ...

قربونت برم عزیزدلی نه دیگه برام پوچ رو دادن همه حاگفتن الان منتظرم خودم خونریزی کنم که هیچی نیست

وگرنه دو هفته‌ دیگه کورتاژ میکنن

بله سه بار انتقال و دوبار پانکچر، منم دیگه نمیتونم برم سمتش، آدم داغون میشه هم از نظر جسمی و هم روحی ...

من هفته ی پیش دومین انتقالم منفی شد جنینم ندارم حس میکنم دیگه نمیخوام و نمیتونم که ادامه بدم 

باااشه بابا تو خوبی
دکتر من هرسری ک منفی میشدم ی روش دیگه برام انجام میداد..حتی ازمایشاتم مشکلی نداشتن ولی دکتر سرم برام ...

میشه لطفا به چند تاسوال دیگم جواب بدین؟ خدا خیرت بده 

وقتی جوابمو میدی آروم میشم

میشه بمن بگی هر بار چه دارویی میداد؟ اگه یادت مونده لطفا بگو

و اینکه منظورت سرم ای وی ای جی هست؟

بار اولی که سرم داد بهت مثبت شدی؟؟؟

دکترت اخرش نگفت دلیل اینکه منفی میشدی چی بود؟

من هفته ی پیش دومین انتقالم منفی شد جنینم ندارم حس میکنم دیگه نمیخوام و نمیتونم که ادامه بدم

عین من منم بعد از دومین انتقال منفی جنین نداشتم

مرکزمو عوض کردم برم دوباره همه چیو از اول شروع کنم ولی عجله نداشتم گفتم حالا پروندمو تکمیل کنم

همون ماه طبیعی باردار شدم

ولی پوچ بود 

خیلی داغونم بعد سقط

نمیدونم چیکار کنم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

@98nazanin72‍

ممنونم 🌹🌹🌹

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀