2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253107 بازدید | 695440 پست
قربونت برم عزیزدلی نه دیگه برام پوچ رو دادن همه حاگفتن الان منتظرم خودم خونریزی کنم که هیچی نیستوگرن ...

حکمت خدا این بوده،انشاله بعد از این مرحله خدا درهای رحمتشو به روت باز کنه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر من هرسری ک منفی میشدم ی روش دیگه برام انجام میداد..حتی ازمایشاتم مشکلی نداشتن ولی دکتر سرم برام ...

سلام ماهور جان خوبی دختر گلت خوبه؟نی نی در چه حاله؟اذیت نیستی الان چند هفته ای؟من شبا از بس نفس تنگی میگیرم نمیتونم خوب بخوابم،دائما خستم و همش خوابم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ماهور جان خوبی دختر گلت خوبه؟نی نی در چه حاله؟اذیت نیستی الان چند هفته ای؟من شبا از بس نفس تنگی ...

سلام عزیزم.شکر میگذرونیم..چرا اذیتم..اونروزی از دس دخترم عصبی شدم کفگیرو زدم تو فریزر..

استخون واژنم خیلی درد میکنه.موقع بلند شدم واژنم تیرمیکشه.یکماه بیشتر اینجورم.

دکتر قرص برام نوشت..برا جلوگیری از زایمان زودرس و درده..ولی برا درد فقط ی لحظه تاثیر داشت.

الان ۲۷ هفته و ۳ روز هستم.

دیروز رفتم سونو دادم نی نی ۱۱۰۵ گرم بود..

ایقد عجله دارم دیگه زایمان کنم و خیالم راحت شد از سالم بدنیا اومدنش..

تو الان دقیق چندهفته و چندروزی

طبق هفته ای ک نوشتی بامن فاصله ت کمه..

بش گفته بودم چرا منفی میشم..گفت شانسیه

سلام خوبین
مرسی که جواب سوالامو انقدر با حوصله نوشتین.
من بهمن یکبار پانکچر کردم و دوباره اردیبهشت هم پانکچر شدم. دوتا بلاست گرید آ برام انتقال دادن.
منم تیرویید داشتم و مقاومت به انسولین ولی همه تنظیم بود . دوروز قبل انتقال prpرحم انجام دادم. ضخامتم خوب بود و بازم منفی شدم. دکترم خودش تعجب کرد که چرا نگرفت. من از روز ده وقتی بیبی چکم منفی شد داروهامو قطع کردم.  آزمایش ایمنی دادم و همه نرمال بود. نمیدونم چرا منفی شد و همش نگرانم بازم منفی بشه. واس شما هیچ وقت پردنیزولون دکتر نداد؟

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه✅

33ـنیکاد✅

34ـسحر✅

35ـنهال6467

36ـنگار

37ـمحبوبه

38ـلاله

39ـکشور

40ـهستی

41خودم

🌹

یکشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

سلام خوبینمرسی که جواب سوالامو انقدر با حوصله نوشتین.من بهمن یکبار پانکچر کردم و دوباره اردیبهشت هم ...

کاشت همینجوره.باید ب مرحله ای برسی ک دیگه ریلکس باشی و پیش خودت اگه منفی شد بازم اشکال نداره..

دکتر تیروییدم پردنیزلون برام نوشته بود چون اول تیروییدت (التهاب تیرویید) داشتم.البته گاما اسکن انجام دادم از گلوم و اینجور گفتن..

دیگه با پردنیزلون دو سه ماه گذروندم و تیروییدم رو ب کم کاری رفت و کم کم پردنیزلون برام قطع کرد و قرص کم کاری برام نوشت و من رفتم انتقالمو شروع کردم..

البته دکتر غدد هنوز نکفته بود انتقالو شروع کن.چون دیدم تیروییدم با دارو نرمال شد خودم سراغ انتقال رفتم و مثبت شدم ولی هرماه زیر نظر دکتر غدد بودم تا اخر بارداریم..

فقط دوز داروی تیروییدمو کم و زیاد میکرد

اره یه بچه دارم 6/5 سالشهسه ساله میخام نمیشهشب عید باردار شدم هتروتوپیک(یدونه خارج رحم یدونه داخل رح ...

خدا برات نگه داره عزیزم... معمولا قلب ایست میده احتمال داره به مسائل ایمنی انعقادی ربط داره فک نکنم به تخمک ربط داره شما باردار شدی و ایست قلبی شده به نظرم آزمایشات ایمنی انعقادی رو انجام بده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام خانوما کسی جنین اهدایی جدیدا گرفته؟تو تهران باشه و پروسه سریع انجام بشه 

مراحل رو برام توضیح میدید

چنتا جنین انتقال میدن؟از نظر قیافه چطور؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
میدونستم آخرش همینه ولی دلم نیومد قطعی بگم ته دلت خالی بشه چون بتات روندش خوب نبود هم خودت لک داشتی ...

اخه خدا لعنت کنه اینقدر اعصاب منو بهم ریختن بیمارستان دولتی فقط دارو میده رفتم باحالت مسخره ای میگه برو ۳ هفته صبر کن خونریزی نشد بعد بیا

منم همچنان نه درد نه خونریزی ندارم

کاش میگفتی شیاف نمیزدم بقول تو سخت شده الان اصلا،منم حدس میزدم خودم دکترم گفت صبر کن

نمیدونم حکمت این چی بود ،اینقدر عصبی میشم پیاده روی ورزش خبری نیست

حکمت خدا این بوده،انشاله بعد از این مرحله خدا درهای رحمتشو به روت باز کنه

ول کن عزیزم من غلط بکنم توی همین اش موندم و بیشعور بیمارستان و قانون های مزخرف ایران هیچکاری نمیکنن میگن ۳ هفته صبر کن خونریزی نشد بعدش بیا

منم ورزش همچی نه دارم نه خونریزی

هر روشی دارم امتحان میکنم

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon✅

28ـمهربون21✅

29ـستارهقلبمن✅

30ـ۵golnares✅

31ـیاسی۵۵۷۸✅

32ـمارپلهههههه✅

33ـنیکاد✅

34ـسحر✅

35ـنهال6467✅

36ـنگار

37ـمحبوبه

38ـلاله

39ـکشور

40ـهستی

41خودم

🌹

دوشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

کاشت همینجوره.باید ب مرحله ای برسی ک دیگه ریلکس باشی و پیش خودت اگه منفی شد بازم اشکال نداره..دکتر ت ...

منم دقیقا با تیروییدم درگیر بودم

تنظیم نبود و التهاب بدنم بالا رفت پر از جوشای دردناک میشد پشتم

الان که تیرویید و قندم تنظیم شده ولی میگم شاید هنوز التهاب داشته باشم که منفی شدم. 

سلام عزیزم.شکر میگذرونیم..چرا اذیتم..اونروزی از دس دخترم عصبی شدم کفگیرو زدم تو فریزر..استخون واژنم ...

منم استخوان واژنم درد میکنه ولی خیلی شدید نیست،دکتر نرفتم ولی میگن به خاطر اینه لگن داده جا باز میکنه،اره خیلی فاصله نداریم من الان دقیقا ۲۴ هفته هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کن عزیزم من غلط بکنم توی همین اش موندم و بیشعور بیمارستان و قانون های مزخرف ایران هیچکاری نمیکنن ...

خب یه سونو دیگه بده شاید جنین داره رشد میکنه،قانون ایران که همه چیش مزخرفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40