2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252673 بازدید | 695437 پست
دوستان کسی اینجا هیستروسکوپی رحم قبل از انتقال انجام داده؟!تاثیری تو مثبت شدن انتقال داره؟! نظم پریو ...

من انجام دادم نگران نباش درد نداره

اره اگر پولیپ و میوم داشته باشی تاثیر داره برای انتقال 

ولی تا جايي که من یادم میاد نظم پریود بهم نخورد فقط دو سه روز لکه بینی بود بعد هیسترسکوپی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دسته خودم نیست از دیشب هم کمردرد عجیب گرفتم نفسمو بریده میدونم قلبی نیست و الکی من رو علاف میکن ...

😢😢😢

چقدر ماها گناه داریم‌، منم وقتی رفتم گفتن قلب نداره تا زمانی که نتیجه بیاد همین حالت و داشتم. 

بخدا دسته خودم نیست از دیشب هم کمردرد عجیب گرفتم نفسمو بریده میدونم قلبی نیست و الکی من رو علاف میکن ...

عزیزم اول مبارکه عزیزم انشالله که ۹,ماه بارداری سالم باشه اول که بیمارستان دستگاهشون دقیق نیس مطب هم همینطور سونوگرافی بیرون برو ببین عزیزم حالا تا دو هفته دیگه درسته که فرصت هست ولی میتونی بری سونو بازم طبق پریود حساب کن ببین چند هفته ای دقیق بعد امروز برو سونو معمولا تا ۶هفته کیسه زرده و میبینن مشخصه منم بعد از کلی ای یو ای و ای وی اف منفی خدا برام معجزه کرد فکرت رو مثبت کن امروز برو سونو منم چند روز لک داشتم ولی ۵هفته و ۳روز قلبشو دیدم انشالله که امروز بری و قلبشو ببینی و خیالت راحت بشه هم خیالت راحت میشه و تقریبا از این بلاتکلیفی راحت میشی واگر خدایی نکرده هنوز تشکیل نشده بود حداقل کیسه زرده رو میبینی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وای بخدا که انگار وضعیت من رو تشریح کرده باشی اصلا منم اینجور ام دیشب فکر کن خون قرمز دیدم دل درد پر ...

فقط صبر کن

میدونم بدتررین درد تحمل بلاتکلیفی

ولی صبر جوابه

حالا که خونریزی و درد داری بدون ان شاءالله خودش بی دردسر میوفته

یه هفته دیگه سونو بده اگه پوچ بود همچنان، برو عطاری بگو چندتا گیاه قائده اور میخوام

همه رو با زعفرون غلیییظ دم کن بخور 

و پیاده روی کن پیاده روی خیلی تند که زیر دلت درد بگیره

بعد بلافاصله برو زیر دوش ابگرم ابو داغ کن بگیر رو دلت تا بکنه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

😢😢😢چقدر ماها گناه داریم‌، منم وقتی رفتم گفتن قلب نداره تا زمانی که نتیجه بیاد همین حالت و داشتم.

اره بخدااا، بعد هم فکر کن تا بحال راحت بودم هیچ بارداری نداشتم از الان عزای اینم گرفتم که دیگه باید یک طوری پیشگیری کنم ناخواسته اینطوری نشه کلا به دردسر بیوفتم

عزیزم اول مبارکه عزیزم انشالله که ۹,ماه بارداری سالم باشه اول که بیمارستان دستگاهشون دقیق نیس مطب هم ...

نمیدونم مرسی ازت پس یعنی پیشنهاد میدی پاشم برم سونو بیرون؟بابا کلی درد پریود و پاهامم درد میکنن اصلا

بقول تو تکلیفم مشخص بشه

نه راستش اینبار نشه هم ناراحت نیستم چون دیگه قید بچرو کلا زدم نمیخوام 

فقط صبر کنمیدونم بدتررین درد تحمل بلاتکلیفیولی صبر جوابهحالا که خونریزی و درد داری بدون ان شاءالله خ ...

اخه جالبش اینجاست که دیشب خون دیدم گفتم امروز میوفتم خونریزی حتی شیاف هم نزدم شب که بزار راحت بشه

الان دیدم هیچی🙄😫

باشه بعضی از دوستان هم میگن امروز پاشم برم سونو خصوصی بدم اونها میبنن برم؟تکلیف مشخص بشه

دوستان کسی اینجا هیستروسکوپی رحم قبل از انتقال انجام داده؟!تاثیری تو مثبت شدن انتقال داره؟! نظم پریو ...

بله‌عزیزم‌من‌وخداروشکراولین‌انتقال‌بعدهیسترومثبت‌شدم

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

اخه جالبش اینجاست که دیشب خون دیدم گفتم امروز میوفتم خونریزی حتی شیاف هم نزدم شب که بزار راحت بشهالا ...

چند روز تاخیر داری

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

ای عزیزم خبر نداشتی خدا برات معجزه کردهنه عزیزم کیست چیزی نیستکارخوبی میکنی فعلا استراحت کن و مواظب ...

سلام عزیزم دو تا جا رفتم امروز پوچ بودش

باید ورزش کنم خونریزی کنم و گرنه گفت دارو میدن

ممنون عزیزم که جواب دادین‌🌹❤️

سلام عزیزم. منم انجام دادم. راستش نمیدونم تاثیر این بود یا سرم ivig یا ژل رویال )البته قطعا خواست خدا بوده( ولی انتقالی که قبلش هیستروسکوپی کردم مثبت شد. دوقلو

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....