2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251050 بازدید | 695413 پست
باید چندتا بتای پشت سرهم میدادیدکه روندش مشخص بشه..منم تنبلی دارم ولی منم مشکل اصلی از همسرمه اسپرمش ...

قربونت برم پس مثل همیم ماهم وارد ۹ سال زندگیمون شدیم منم تابحال هیچ تجربه بارداری نداشتم بدون جلوگیری.مشکلاتمون مثل همه قربون خدا برم اونموقع که بچه نمیخوام داده فقط امیدوارم سقط نشه میترسم حالا به خود بچه کار ندارم چون هیچ تکلیف دلم مشخص نیست با بچه

باید چندتا بتای پشت سرهم میدادیدکه روندش مشخص بشه..منم تنبلی دارم ولی منم مشکل اصلی از همسرمه اسپرمش ...

کسی نگفت باید هی تکرار کنی بتا رو منم نرفتم،چیکارکنم این دوهفته هم صبرکنم برم ببینم دکتر چی میگه قلب هست نیست

فقط بشدت متنفرم از استراحت از بس کشیدم الانم که اینطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم پس مثل همیم ماهم وارد ۹ سال زندگیمون شدیم منم تابحال هیچ تجربه بارداری نداشتم بدون جلوگیر ...

الان طبیعی باردار شدی؟؟ اگه طبیعی باردار شدی تودلیت معجزه خداس ایشالا برات بمونه عزیزم

پس هم دردیم راضیم به رضای خدا ببینیم خدا خیر و صلاح مارو تو چی میبینه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کسی نگفت باید هی تکرار کنی بتا رو منم نرفتم،چیکارکنم این دوهفته هم صبرکنم برم ببینم دکتر چی میگه قلب ...

راس میگی آره از کجا بدونی وظیفه دکترت بوده میگفت بهت.. اشکال نداره استرس نداشته باش عزیزم برات استرس سمه خودتو سرگرم کن ایشالا با خبرای خوب برگردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الان طبیعی باردار شدی؟؟ اگه طبیعی باردار شدی تودلیت معجزه خداس ایشالا برات بمونه عزیزمپس هم دردیم را ...

اره طبیعی هستش  چون دیگه از سال ۱۴۰۱ اخرین سری جنین ها من بیخیال شدم‌

ولی باورت نمیشه اصلا هرشب گریه میکنم انگار آماده نیستم

نمیدونم دعام کن بخیر بگذره گلم

راس میگی آره از کجا بدونی وظیفه دکترت بوده میگفت بهت.. اشکال نداره استرس نداشته باش عزیزم برات استرس ...

توکل بخدا هرچی صلاحه

این دو هفته بگذرا ببینم چی میگه

استرس الان فقط اینو بیشتر دارم که تشکیل نشده خیلی درد داره سقط؟از اون میترسم

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته

27ـavaaajon

28ـمهربون21

29ـستارهقلبمن

30ـ۵golnares

31ـیاسی۵۵۷۸

32ـمارپلهههههه

33ـنیکاد

34ـ

35ـ

36ـ

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

جمعه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

وووی ننه من غششششش کردم یه لقمه چپش کنم دلم خواست گاز بگیرمش🤩🤩🤩😍😍خدا حفظش کنه

قربونت برم قشنگم روزی خودت انشالله 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جونم چقدرشیرینه،انشاله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون،برا دخمری منم دعا کن به سلامت بغلش کنم

اوخی قشنگم 😍 تیکرت چی میگه 

مبارکت باشه انشالله بسلامتی فارغ بشی 

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایجانم عززززیززززدلم قشنگم🥹❤️❤️❤️❤️قدم نو رسیده مبارککککک خدا حفظش کنه عزیزم

ممنون بهار جون🙂‍↕️💕

دختر قشنگت خوبه خودت روبه راهی

وای خداااا..چ‌نازه..قربون خدااا..چ حسی داری وقتی شیر میخوره..؟؟ شوهرت وقتی میره بیرون زنگ نمیزنه بگه ...

ماهور الان سلین ۳ ماهه شده ولی من هنوز باورم نمیشه نمیشه یه وقتایی میرم بالاسرش گریه میکنم خدارو شکر میکنم

یا یهو میبینمش از ته دل میگم یعنی تو مال منی🥲 گمونم دیوونه شدم😂

واااای نگو منو بیچاره کرده چپ میره راست میاد میگه دخترم 

حتی وقتایی ک خوابه میره از تو گالری عکسو فیلم هاشو نگاه میکنه😐😂

ماشاالله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم تبریک میگم عزیزم خدا حفظش کنه از طرف منم ببوسش

قربونت برم عزیزکم 😘🤍

سلام عزیییییییزم خداروهزااااار مرتبه شکر قدم نو رسیده مبارک باشخیلی خوشحال شدم این روزهای قشنگ رو ه ...

ممنون مارشمالو جووون😍 قسمت و روزی دوستان گلم

ای خودا ، خیلی مبارکه عزیزدلم 💐💓🫂 چقد خوشحال شدم عکسای نیو دیدم ، خدا حفظش کنه انشااله قسمت همه د ...

فداااات الهی آمین یارب العالمین ✨ 😍