2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7251055 بازدید | 695414 پست
@فردایی_روشن‍ بیا از خودت و نی نی خبر بده.بچه داری چطوره؟؟ خوش میگذره

خخخ خیلی دیر اومدم

چالش برانگیزه یه وقتایی اصلا غذا نداریم خانم نمیزاره حتی تا سرویس بهداشتی برم چه برسه کار دیگ انجام بدم 😂

خودت چند ماهته؟ سخته نه؟ دلارام خوبه اسم این نینی چیه جنسیت نینی ؟

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون خاله جونی ها بخاطر تبریکاتونمن هروقت شیر میخورم مامانم به شماها فکر میکنم انشالله به زودی زود ...

😂😂 چقد سلین تغییر کرده 

تازه الان بچم به رنگو رو اومده بگردم 😄

سلام 🥰 مامانم بخاطر من وقت نمیکنه بیاد اینجا اما همیشه بیادتونه

خبر های داغ چیه 🙃👀 کی بسلامتی مامان شده جدیدا ؟

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طبیعی هستش چون دیگه از سال ۱۴۰۱ اخرین سری جنین ها من بیخیال شدم‌ولی باورت نمیشه اصلا هرشب گریه ...

ای جانم پس معجزه شده برات .. ایشالا خدا خودش برات خواسته و باردار شدی خودشم مواظبشه 

مثبت فک کن خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
توکل بخدا هرچی صلاحهاین دو هفته بگذرا ببینم چی میگهاسترس الان فقط اینو بیشتر دارم که تشکیل نشده خیلی ...

ایشالا قلبش هم تشکیل شده... الان درمورد این چیزا حرف نزن عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
😂😂 چقد سلین تغییر کرده تازه الان بچم به رنگو رو اومده بگردم 😄سلام 🥰 مامانم بخاطر من وقت نمیکنه ب ...

ای جووونم نگا نگا چه خوشمله😍😍 خدا حفظش کنه

بار چندم مثبت شدید و خدا این دخمل نازو بهت داد؟

ای جووونم نگا نگا چه خوشمله😍😍 خدا حفظش کنهبار چندم مثبت شدید و خدا این دخمل نازو بهت داد؟

قربونت برم قشنگم

من با اهدایی بار دوم مثبت شدم

قربونت برم قشنگممن با اهدایی بار دوم مثبت شدم

عزیزم خدا حفظش کنه... مشکلتون چی بود اهدایی گرفتید؟

😂😂 چقد سلین تغییر کرده تازه الان بچم به رنگو رو اومده بگردم 😄سلام 🥰 مامانم بخاطر من وقت نمیکنه ب ...

اوووووخداااا چه با نمکه چشم،در پناه حق سلامت باشه جونم ،خوشبختیشو ببینی،مامان پاتی موقع شیر دادن فراموش نکنی چشم انتظارارو ،از روی ماهش یه ماچ گنده بگیر از طرف من😘😘😘😍

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

جون دلم ماشاءالله 🧿🧿🧿🧿

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده✅

26ـفرشته✅

27ـavaaajon

28ـمهربون21

29ـستارهقلبمن

30ـ۵golnares

31ـیاسی۵۵۷۸

32ـمارپلهههههه

33ـنیکاد

34ـسحر

35ـ

36ـ

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

عزیییییییزم خدا حفظت کنه خاله جون😘😘😍😍♥️♥️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جانم پس معجزه شده برات .. ایشالا خدا خودش برات خواسته و باردار شدی خودشم مواظبشه مثبت فک کن خدابز ...

ممنون عزیزم انشالله توکل بخدا

اخه این لکه بینی قطع نمیشه یک روز کم یک روز زیاد

استراحتم که هستم

ممنون عزیزم انشالله توکل بخدااخه این لکه بینی قطع نمیشه یک روز کم یک روز زیاداستراحتم که هستم

هماتوم نداری وقتی سونو شدی چیزی نگفت؟ آخه هماتوم داشته باشی مدام لک داری من بارداری اولم لک داشتم هماتوم داشتم بارداری دومم باز لک داشتم که همش قط نشد و قلب تشکیل نشد گفت مال اونه

هماتوم نداری وقتی سونو شدی چیزی نگفت؟ آخه هماتوم داشته باشی مدام لک داری من بارداری اولم لک داشتم هم ...

نه هماتوم ندارم یک کیست ۳ سانتی دارم طرف چپ و راست هم ساک دیدن همین

البته الان دو روزه استراحت کلا کمردرد و اون لکه خیلی کم شده خیلی زیاد

اخه من نمیدونستم اینطور میشه فکر کردم پریودم عقبه کلی دمنوش زعفران خوردم و قبلش جابجایی و تغییرات وسایل خونه داشتم