الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با هرکس مثل خودش ، راز فقط مال خودته تا مال خودته راحتی تا به کسی بگی دیگه اسیر اون آدمی ، کار انجام بده کمک کن فقط برای رضای خدا دیگه توقعت از ادما بریده میشه از کسی توقعی نداری جز خدا
من همیشه این موضوع برام عجیب بوده که چطور آدمها انقدر در ظاهرمهربونن میتونن پشت سر دشمن باشن دنیا خی ...
می دونی قسمت سخت ماجرا کجاست
این که همه لزوما دو رو نیستن و نمی شه دو رو بودن رو در برخورد های اول تشخیص داد بعد روی چند نفر خیلی حساب می کنی و یهو می بینی که آخ چقدر بعضیا دو رو بودن
نسبت به نزدیکان اگه حس بد دریافت کنم فقط رعایت فاصله و کم کردن صمیمیت اما راجب اونی که تو زندگیم تاثیر داره مثل وضعیت اقتصاد یا مذهب یا هر چیزی از این دست که دسترسی مستقیم بهش نیست واقعیت کار خاصی نمیشه کرد ! الکی امید نگه میدارم شاید یک روزی درست بشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦