2777
2789
عنوان

دید شما به این مسئله چیه

104 بازدید | 20 پست

بچا من قبلا خیلی دنیا رو گل و بلبل و همه رو گوگولی و مهربون حساب می کردم حالا با گذر زمان می بینم ی سری ها چقدر دو رو ان،ظالم ان و...

راه چاره چیه؟

من همیشه این موضوع برام عجیب بوده که چطور آدمها انقدر در ظاهرمهربونن میتونن پشت سر دشمن باشن 

دنیا خیلی بی رحمه برای احساسات من 

آدمها خیلی بی رحمن 

از این دنیا و آدماش متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرکس مثل خودش ، راز فقط مال خودته تا مال خودته راحتی تا به کسی بگی دیگه اسیر اون آدمی ، کار انجام بده کمک کن فقط برای رضای خدا دیگه توقعت از ادما بریده میشه از کسی توقعی نداری جز خدا 

من همیشه این موضوع برام عجیب بوده که چطور آدمها انقدر در ظاهرمهربونن میتونن پشت سر دشمن باشن دنیا خی ...

می دونی قسمت سخت ماجرا کجاست 

این که همه لزوما دو رو نیستن و نمی شه دو رو بودن رو در برخورد های اول تشخیص داد بعد روی چند نفر خیلی حساب می کنی و یهو می بینی که آخ چقدر بعضیا دو رو بودن 

خیلی دردناکه...

نسبت به نزدیکان اگه حس بد دریافت کنم فقط رعایت فاصله و کم کردن صمیمیت اما راجب اونی که تو زندگیم تاثیر داره مثل وضعیت اقتصاد یا مذهب یا هر چیزی از این دست که دسترسی مستقیم بهش نیست واقعیت کار خاصی نمیشه کرد ! الکی امید نگه میدارم شاید یک روزی درست بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خوش اومدی به بزرگسالی 😁وقتی فهمیدی ادمت حتی از دور هم قشنگ نیستند و سخت اعتماد کردی یعنی دیگه بزرگ ...

🥲🥲🥲🥲

آخ...

خدایا دورت بگردم می دونی ما ساده ایم گرگ سر راهمون قرار نده...

نسبت به نزدیکان اگه حس بد دریافت کنم فقط رعایت فاصله و کم کردن صمیمیت اما راجب اونی که تو زندگیم تاث ...

موافقم باهات

ولی این که ی عده رو دوست داشته باشی و ببینی اونا به خاطر کارای خودشون تو رو می خوان یا قصد سوءاستفاده دارن عجیبه خیلی عجیب...