2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253757 بازدید | 695456 پست
ممنون دورت بگردم ایشالله قسمت همه باشه البته از نوعی که همون اول صدای قلبشو بشنوین،من اینقدر میترسم ...

شما بتاتون چند بود؟چرا گفتن پوچ هست

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

feautersmomys@

دوستان این کانال تلگرام برای رد و بدل کردن اطلاعاتمون بعد از ای یو ای،

اونایی که تحت درمان با نسخه دارویی،

و مادران اینده هست....

دوست داشتین‌ عضو بشین🙏🏻

این ایدی رو در تلگرام سرچ کنید

feautersmomys@

وای خدا حالا پس منم باردار بشم حسابی قراره سخت باشه دقیقا مشابه هم هستیم منم ازالان یک روز خون میبین ...

مرسی عزیزم انشالله مثبت میشی و حاملگیتو بی استرس سپری میکنی مامان یه بچه شرو شیطون مثل پسر من میشی

منم همین داروهارو داشتم با استرادیول و مکمل ها

استرادیول نداری؟ من از هفته ی پنجم لکم شروع شد همیشه لک قهوه ای داشتم تا هفته ی دهم تموم شد یهو شدید خونریزی کردم طوری که انگار داشتم دسشویی میکردم  بعد اون روز باز تا هفته ی شانزده لک میدیدم ولی اگه خدا بخواد نگه میداره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

مرسی عزیزم انشالله مثبت میشی و حاملگیتو بی استرس سپری میکنی مامان یه بچه شرو شیطون مثل پسر من میشیمن ...

توکل بخدا ممنون از انرژیت،راستش منم میگم قلبش تشکیل بشه وسالم بشه حدس می‌زنم پسر باشه🤣🥲

دکتر رفتم امروز قبلی ها بیمارستان بودن این گفت زوده تو تازه ۴ هفته شدی کوچیکه ۲ هفته دیگه نوبت نوشت

نه استرادیول نگفت یادم باشه میگم اینبار بهش

گفت قلب تشکیل بشه باید لنفوسیت تراپی کنیم برات

مرسی عزیزم انشالله مثبت میشی و حاملگیتو بی استرس سپری میکنی مامان یه بچه شرو شیطون مثل پسر من میشیمن ...

منم اینطور لکه بینی وخون که میبنم میگم وای تموم شد😪کمردرد هم از دیروز دارم کلا

چله ی آیت الکرسی 📖

شروع چله 24 تیر

پایان چله 2 شهربور

🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️

روزانه آیت الکرسی بنیت حاجت روایی ی 🙏🏻دوست میخونم

1سپیدار ✅

2فاطمه (alaa)✅

3 داداشم ✅

4عبدالواحد✅

5ـatitalebi✅

6ـzendgiman💚

7ـmmmmmmzzz✅

8ـزهراعروس✅

9ـراحله ۱۰۶۹✅

10ـآهسته✅

11ـمهتاب۴۴۴✅

12ـمامان 1هاکان✅

13ـ الا 11543✅

14ـسرونازززز✅

15ٕـمعصومه✅

16ـروح انگیز✅

17ـfavali✅

18ـآلادیا✅

19ـلیلا✅

20ـارزو✅

21ـزهرا✅

22ـداداشم✅

23ـابجی زهره ✅

24ـ زهره ✅

25ـزوبیده

26ـفرشته

27ـavaaajon

28ـمهربون21

29ـستارهقلبمن

30ـ۵golnares

31ـیاسی۵۵۷۸

32ـمارپلهههههه

33ـ

34ـ

35ـ

36ـ

37ـ

38ـ

39ـ

40ـ

41خودم

🌹هر دوستی خواهان شرکت در چله س تک کنه لطفاً

چهارشنبه و پنجشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

چله ی آیت الکرسی 📖شروع چله 24 تیرپایان چله 2 شهربور🏵️این چله ی من شما لازم نیست بخونین 🏵️روزانه آ ...

@نيكاد‍ 

انشاالله حاجت روایی همه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون دورت بگردم ایشالله قسمت همه باشه البته از نوعی که همون اول صدای قلبشو بشنوین،من اینقدر میترسم ...

سلام بتارو تکرار کردی؟ چندبار تکرار کردی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بتارو تکرار کردی؟ چندبار تکرار کردی؟

سلام عزیزم خوبی؟من بتا رو یکی همون جمعه دادم ۲۰۰۰ بود بعدش یکبار باز همون بیمارستان شد۲۷۰۰

دیروز هم دکتر خودم اومد گفتن زود هست برای قلب تازه ۴ هفته شدی 

فقط این لکه بینی ها وکمردرد میرسونه

دعا کن دو هفته دیگه رفتم بگه تشکیل شده قلب

سلام عزیزم خوبی؟من بتا رو یکی همون جمعه دادم ۲۰۰۰ بود بعدش یکبار باز همون بیمارستان شد۲۷۰۰دیروز هم د ...

ایشالا به سلامتی عزیزم به فاصله چند روز بتای دوم دادی شد ۲۷۰۰؟؟ راست میگه زوده برا تشکیل قلب

دارو چی داری؟

ایشالا به سلامتی عزیزم به فاصله چند روز بتای دوم دادی شد ۲۷۰۰؟؟ راست میگه زوده برا تشکیل قلبدارو چی ...

فاصله اش حدودا ۲روز ونیم شد اخه میگفتن دو برابر بشه دکتر گفت مشکل نیست انگار برای من ۳۵ درصد بالارفتن

من پردینزولون،متفورمین،آسپرین، فولیک اسید

آمپول انوکسان و شیاف پروژسترون دارم هرشب

فاصله اش حدودا ۲روز ونیم شد اخه میگفتن دو برابر بشه دکتر گفت مشکل نیست انگار برای من ۳۵ درصد بالارفت ...

کاش بعده دو روز از بتای ۲۷۰۰ دوباره بتا میدادی که روند بتا دستت بیاد بتا هر دو روز یکبار حالا دو برابرم نشه باید ۱.۵ برابر بشه برای شما نشده منم این تجربه رو دارم من تا ۷ بار بتا انجام دادم به فاصله دو روز یکبار و تو یک آزمایشگاه تازه برای من دقیق بتا دو برابر میشد ولی نه بیشتر یعنی فقط همون اندازه دو برابر رشد میکرد و کند بالا میرفت و لکه بینی داشتم منم متاسفانه قلب تشکیل نشد 

برا شما اینجوری نباشه الهی 

حتما تنبلی داری که متفورمین استفاده میکنی؟؟

مشکل خودته یا همسرته ای وی اف کردی؟

کاش بعده دو روز از بتای ۲۷۰۰ دوباره بتا میدادی که روند بتا دستت بیاد بتا هر دو روز یکبار حالا دو برا ...

نمیدونم والله راستش منم زیاد خوش بین نیستم ولی توکل کردم بخودش دیگه از اون ۲ روزش گذشت الان بخوام برم باید باز برم و دوباره بعدش

من تنبلی دارم اره که متفورمین میخورم،مشکل از همسرم بود ای وی اف کردیم بعدش مشکلات منم اضافه شد

شما طبیعی شد یا با ای وی اف؟؟؟راستش میگم خدایا با ای وی اف که نشد منم که کلا بیخیال شدم خودت دادی نگهش دار لطفا تو دردسر نیوفتم

خیلی درد داشت سقط؟؟میترسم زیاد

اخه ما مشکل اپکا پایین هم داریم دکتر گفته ایشالله قلب تشکیل بشه باید لنفوسیت تراپی انجام بدیم

نمیدونم والله راستش منم زیاد خوش بین نیستم ولی توکل کردم بخودش دیگه از اون ۲ روزش گذشت الان بخوام بر ...

باید چندتا بتای پشت سرهم میدادیدکه روندش مشخص بشه..منم تنبلی دارم ولی منم مشکل اصلی از همسرمه اسپرمش داغونه الیگواسپرم مادرزادیه.. نه خواهر با ای وی اف باردار شدم من ۸ ساله ازدواج کردم اصلا جلوگیری نداشتم و باردار نشدم طبیعی

ایشالا خدا برات نگه داره خدابزرگه فقط چون شبیه من بودی گفتم 

ایشالا کارت به سقط نیفته الهی خدا دستتو بگیره...