2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7252673 بازدید | 695437 پست
ممنون خاله جونی ها بخاطر تبریکاتونمن هروقت شیر میخورم مامانم به شماها فکر میکنم انشالله به زودی زود ...

ای جونم چقدرشیرینه،انشاله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون،برا دخمری منم دعا کن به سلامت بغلش کنم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خاله جونی ها بخاطر تبریکاتونمن هروقت شیر میخورم مامانم به شماها فکر میکنم انشالله به زودی زود ...

ایجانم عززززیززززدلم قشنگم🥹❤️❤️❤️❤️قدم نو رسیده مبارککککک خدا حفظش کنه عزیزم 

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

وای خداااا..چ‌نازه..قربون خدااا..چ حسی داری وقتی شیر میخوره..؟؟ شوهرت وقتی میره بیرون زنگ نمیزنه بگه دخملم چطوره؟

ماشاالله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم 

تبریک میگم عزیزم 

خدا حفظش کنه  از طرف منم ببوسش

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان شبتون خوش،من دیروز رفتم ان تی خداروشکر همه چی خوب بود و جنسیت هم گفت شبیه دختره،خودم و ه ...

اصلا نیاز نبود اینو بگی..چکار بقیه داری..چندنفربمنم گفتن ناراحت نشی ک دختره.

گفتم چرا ناراحت باشم.مگه من مث خیلیا ناشکرم.من ب داده خدا راضیم و دخترم خواستیم..احازه نمیدم کسی دلسوزی کنه برام.من از اولش کفتم خداروشکر ک باردارم.راضیم ب هر جنسش..ک کسی دخالت نکنه..

سمت ماها هم هرکس پسر میاره.میگن خداروشکر بوش پسره.ولی بستکی ب پدر مادر داره ک چجور رفتار کنن ک کسی دخالت نکنه

چ حس خوبیه ک الان شروع ب مادری کردن کردی..چ‌حس خوبیه ک داری شیرخشک بش میدی و تو بغلت خوابش میگیره و ...

قربونت برم عزیزم اصلا میگم من چه جوری قبل از این جوجه زندگی میکردم بله عزیز از بهزیستی گرفتیم

عزیزم تبریک میگم چشم و دلت روشن قدم نو رسیده مبارک انشاالله خوشبختیشو ببینی انشاالله که بهترین پدر و ...

فدات شم

نه سختیش فقط دوندگی زیادش بود روزای اخر ما با موتور از این مرکز به اون مرکز می رفتیم از ۶ صبح بیرون بودیم تا یک که ساعت اداری بود

اصلا نیاز نبود اینو بگی..چکار بقیه داری..چندنفربمنم گفتن ناراحت نشی ک دختره.گفتم چرا ناراحت باشم.مگه ...

همه میدونن منو و همسرم دختر دوستیم اما بازم دهنشون مفته سر دختر اولم انقدر بهم میگفتن :آخی،انشاله بعدی و برو دکتر بعدی پسر بشه و.‌.. از این قبیل حرفهای مفت و ترحم های بیجا یه روز خوب نشستم گریه کردم ،دیگه دوس نداشتم اون حرفها رو بشنوم انقدر حالمو بد کردن، الانم از دروغ گفتن خودم حالم بده عذاب وجدان گرفتم

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖

شروع سه شنبه ۷خرداد

پایان دوشنبه ۱۶تیر

این چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍

🤲🏻روز دوم بنیت زهرا جان 🤲🏻

۱-سپیدار جوجو✅

۲-زهراعروس✅

۳-مارپلههههههه

۴-اهسته

۵ـjoooodi

۶-محدثه

۷-فطررس

۸-ماهورجان

۹-داداشمممم

۱۰-عبدالواحد

۱۱-خواهر نیاز

۱۲-نیاز

۱۳-ـalaae

۱۴-هدیه۹۹

۱۵-ـavaaajon

۱۶-پروانه۲۱

۱۷ـatitalebi

۱۸-سرونازززز

۱۹-مامان۱هاکان

۲۰-یلداتوپو

۲۱-ـfavali

۲۲-مهرناز

۲۳-

۲۴-

۲۵-

۲۶-

۲۷-

۲۸-

۲۹-

۳۰-

۳۱-

۳۲-

۳۳-

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

۴۱-خودم

🌼

هر خواهری دوست داره اسمش تو چلع باشه تک کنه لطفاً . نه لایک 🌷 چهارشنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر