2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253074 بازدید | 695439 پست
شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع سه شنبه ۷خردادپایان دوشنبه ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍� ...

سلام عزیزم منم بزارید.

ان شاءالله خداهزار برابر ثوابش به شماهدیه بده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنون خاله جونی ها بخاطر تبریکاتونمن هروقت شیر میخورم مامانم به شماها فکر میکنم انشالله به زودی زود ...

سلام عزیییییییزم خداروهزااااار مرتبه شکر  

قدم نو رسیده مبارک باش

خیلی خوشحال شدم این روزهای قشنگ رو هم دیدی

ان شاءالله سالم وسلامت باشه زیرسایه امیرالمؤمنین  وحضرت زهرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خوبین خوشین

مامان سوفی

پونه الا عبدالواحد فاطمه ها

کیا نی نی دارشدن 

من اینقدر مشغولم با بچه ها اصلا نمیرسم بیام سایت

ولی یادتون هستم

خدا حاجت دل تک تک تون بده ان شاءالله   

بچه ها خوبین خوشینمامان سوفیپونه الا عبدالواحد فاطمه هاکیا نی نی دارشدن من اینقدر مشغولم با بچه ها ا ...

سلام عزیزم 

ممنون که به یادم بودی 

خدا حفظشون کنه الهی امین 

منم فعلا هیچ ، اندر کوچه ی نازایی می چرخم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی عزیزم ان شاء الله خدا حاجت دل تو هم روا کنه گلم

ممنون عزیزم انشاءالله 🙏راستی عزیزم قطره اسطوخودوس روی جواب پرولاکتین تاثیرمیزاره؟ چون من شبانمیتونم بخوابم این آزمایشم ک بایدخواب کافی داشته باشم قبلا آزمایش دادم نرمال بودولی چن وقتیه یکی از س ی نه هام احساس میکنم خیس میشه البته روی لباسم خیس میشه اندازه یه بندانگشت ولی لباسمومیزنم بالا س ی ن م خشکه هرچی فشارمیدم چیزی نمیاد

ممنون عزیزم انشاءالله 🙏راستی عزیزم قطره اسطوخودوس روی جواب پرولاکتین تاثیرمیزاره؟ چون من شبانمیتونم ...

نه تاثیری نداره. ولی آزمایش برولاکتین بده منم خروجی نداشتم البته مال چندسال قبله ولی برولاکتینم لب مرز بود و قرص خوردم هرچند مشکل من برولاکتین نبود 

ممنون عزیزم انشاءالله 🙏راستی عزیزم قطره اسطوخودوس روی جواب پرولاکتین تاثیرمیزاره؟ چون من شبانمیتونم ...

دمنوش بابونه هم خوبه من واسه خوابم قرص ملاتونین میخورم هرشب و قبل خواب سوره واقعه میخونم

نه تاثیری نداره. ولی آزمایش برولاکتین بده منم خروجی نداشتم البته مال چندسال قبله ولی برولاکتینم لب م ...

من یبار آزمایشم لبه مرزبود ی دونه گابرلین خوردم تپش قلب گرفتمدکترم داده بود گلاب ب روت بالااوردم یبار یگ دادم نرمال بود بجزگابرلین قرص دیگ ای نیست؟