2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253978 بازدید | 695463 پست
سلام عزیزم قربونت بله یادمه چکار کردی ؟الان بارداری ؟ایا تو شهر خودمون ادامه دادی

قربونت برم قشنگم نه عزیرم یزد رفتم پسرم  دو ماهشه 

انشاءالله قسمت خودت 

تو چیکار کردی حامله ای 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین چرا اینجا از رونق افتاده 😃.دوستان انتقالی بیاین از خودتون بگین

همه نی نی پلاسن اونجا خیلی شلوغه 😍من 1400انتقال داده بودم اینجا خیلی خیلی شلوغ بود کم کم رفتن خیلیا باردار شدن مشغول بچه دارین 

عزیزمی من شرمندم که زودتر نیومدمنمیدونم چرا سزارین برام عوارض بدی داشت هنوزم همراهمهولی میگذره انشال ...

فاطمه جانم تبریک میگم عزیزم

ماشالله هزار ماشالله چقدم گوگولیه خدا براتون حفظش کنه خدا رو شکر که نتیجه تلاشاتو دیدی.

فدات بشم که یادم بودی 🫂😚😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فداتشم خوبیم عزیزم تو خوبیاینجا دخترم یه روزش بوده 🥹🩷 سلین خانم مامانشه

خدای من عزیزم چه نازه خدا،حافظش باشه ،مامان پاتی از طرف من یه ماچ گنده رو لپش😋😋🤩🤩🤩😘😍

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

قربونت برم قشنگم نه عزیرم یزد رفتم پسرم دو ماهشه انشاءالله قسمت خودت تو چیکار کردی حامله ای

ای جون دلم شکر خدا 

وایییییی بقران چقد خوشحالم برات خدا حفظش کنه 

بلاخره فرش انتقال دادی؟

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

همه نی نی پلاسن اونجا خیلی شلوغه 😍من 1400انتقال داده بودم اینجا خیلی خیلی شلوغ بود کم کم رفتن خیلیا ...

چه جوری باید بیام اونجا ؟

قربونت برم قشنگم نه عزیرم یزد رفتم پسرم دو ماهشه انشاءالله قسمت خودت تو چیکار کردی حامله ای

فدات شم 

انشاءالله 

نه عزیزم 

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖

شروع ۷خرداد

پایان ۱۶تیر

این چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍

۱-سپیدار جوجو

۲-زهراعروس

۳-مارپلههههههه

۴-

۵-

۶-

۷-

۸-

۹-

۱۰-

۱۱-

۱۲-

۱۳-

۱۴-

۱۵-

۱۶-

۱۷-

۱۸-

۱۹-

۲۰-

۲۱-

۲۲-

۲۳-

۲۴-

۲۵-

۲۶-

۲۷-

۲۸-

۲۹-

۳۰-

۳۱-

۳۲-

۳۳-

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

۴۱-

🌼

هر خواهری دوست داره اسمش تو چلع باشه تک کنه لطفاً. نه لایک 🌷

ای جون دلم شکر خدا وایییییی بقران چقد خوشحالم برات خدا حفظش کنه بلاخره فرش انتقال دادی؟

فدات قشنگم انشاءالله قسمت خودت اره دوتا انتقال دادام یدونه گرفت کلا دوتا جنین شد خداروشکر