2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
@فردایی_روشن خوبی فاطمه جانقدم نو رسیده مبارکحتما پیام بذار ایشالا سلامت باشین

فداتشم شرمنده بخدا انقد زایمان سختی داشتم اصلا نتونستم بیام خبر بدم

هنوزم حالم بده

ولی حتی اگ از اینم بدتر بشم راضی ام بخاطر ثمره اش

انشالله روزی همه ی دوستان 😍

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن سلام عزیزدلم خوبی بسلامتی زایمان کردی همه منتظریم ازخودتو دخمل نازت خبری بدی عزیزدلم س ...

عزیزمی من شرمندم که زودتر نیومدم

نمیدونم چرا سزارین برام عوارض بدی داشت هنوزم همراهمه

ولی میگذره انشالله 😍

دخترمم خوبه ، زردی گرفت ک رو‌به رفع شدنه

همه چیزش عالیه خاله جون

براتون دعا کردیم😍🤍 برای همه 

برای سارای عزیز و هپی عزیز

انشالله همگی حاجتروا بشید

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@فردایی_روشن سلام فاطمه جان. چه خبر؟ زایمان کردی؟عکس کوچولوت رو برام بفرست. من کم میام اینجا جا می ...

فداتشم خوبیم عزیزم تو خوبی

اینجا دخترم یه روزش بوده 🥹🩷 سلین خانم مامانشه

سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بده

من ۷ روزمه🥰 دهن مامانمو سرویس کردم ولی خوشحالم چون منو دوست دارن😍😂

عزیزمی من شرمندم که زودتر نیومدمنمیدونم چرا سزارین برام عوارض بدی داشت هنوزم همراهمهولی میگذره انشال ...

سلام عزیزدلم دشمنت شرمنده.خداروشکر بسلامتی زایمان کردی خیلی خیلی مبارکت باشه ان‌شاءالله بهترمیشی قربون دخترنازت برم من😍😍😍😘😘😘😘فداتون بشم ک بیادمون بودین تواون حال.❤️‍🔥😍😘😍❤️‍🔥🥰ی ماچ بکن ازطرف من وای خداخوردنیه الان😍😍😍تونستی از پاهای کوچولوش عکس بفرس غش کنم براش

فداتشم خوبیم عزیزم تو خوبیاینجا دخترم یه روزش بوده 🥹🩷 سلین خانم مامانشه

ماشاءالله لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم 😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹ای جوووووووووونم هزارماشالا چقدرنازه اسپند دودکن براش.خدایاشکرت برای این فرشته نازمون🙏

سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بدهمن ۷ روزمه🥰 دهن مام ...

قربون هردوتون بشممممممممممممممم انشاءالله تنتون سلامت دلتون شادباشه الهی آمین خداحفظش کنه براتون فاطمه جونم🙏🥰❤️‍🔥🙏

دوستان سلام بعد از یک انتقال منفی چه مدت بعد میشه انتقال داد دوباره.من بعد از گذشت تقریبن سه ماه، دا ...

شاید عفونت داری غیرطبیعیه بنظرم

کبسول اناهیل بگیر هر 12 ساعت یکی بخور

کبسول کروکومین روزی یکی با غذا

دمنوش بابونه بخور روزی دوسه لیوان 

آزیترومایسین 250 بگیر 6 تا دونه روز اول دوتا باهم بعد روزی یکی آن شالله خوب میشی