2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص شیردهی

298 بازدید | 57 پست

سلام دوستان...  من چهارماهه که فارق شدم یعنی یه بچه چهارماهه دارم وهرماه دارم پریود میشم تموم این مدت از ک ا ن د م استفاده میکردم  دیشب از پریودی پاک شدم و امشب شروع کردم به خوردن قرص شیردهی سوالم اینه که آیا بعد از اتمام بسته قرص شیردهی بلافاصله بسته دوم و استفاده کنم یا اینکه چون من هرماه پریود میشم باید قرص خوردن و چند روز قطع کنم؟؟؟ ودوم اینکه الان که تازه شروع کردم به خوردن قرصا چون هنوز تاثیرشون عملی نشده باید از روش دیگه هم جلوگیری کنم مثلا ک ا ن د و م استفاده کنم یا اینکه نه مشکلی نداره؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

کسی استفاده نکرده؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب پریود میشی منم.پسرم چهارماهشه ولی پریودنشدم فعلاازدوتاشم استفاده کن که خیالت راحت باشه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
ببخشید قرص شیردهی چیه؟ شیر رو زیاد میکنه؟ منم یه جیزایی راجع بهش شنیدم ولی راستش نمیتونم اعتماد کنم ...

نه شیرو زیاد نمیکنه مثل قرص ال دی اما تاثیری رو شیر نمیزاره یعنی طعم شیر وعوض نمیکنه وتا شش ماهگی بچت فقط میتونی استفاده کنی 

نباید قطعش کنی 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
چه خوب پریود میشی منم.پسرم چهارماهشه ولی پریودنشدم فعلاازدوتاشم استفاده کن که خیالت راحت باشه

من بدم میاد پریود شم😣😣😣 اگه قراره از ک ا ن د و م استفاده کنم که دیکه قرصارو میزارم کنار

نباید قطعش کنی 

قطش نکنم پریود نمیشم  دیگه؟؟؟

قطش نکنم پریود نمیشم  دیگه؟؟؟

ربطی ب پ نداره میشی

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
قرص شیردهی اصلا خوب نیس 1روش دیگه انتخاب کن همون ک ا ن د و م ب نظرم بهتره یا آیودی 

آیودی همون حلقه اس ؟؟؟ گذاشتنش درد داره

ربطی ب پ نداره میشی

من اولین باره قرص شیردهی آوردم اما میترسم یه وقت جواب ندن