2777
2789

من الان چهار هفته باردارم و چند روزی میشه کل بدنم خارش شدیییییییید دارم جوری که نمیتونم بخوام از کف سرم تا نوک پام همه جا میخاره شبا هم بدتر میشه الانم که دارم مینویسم همچنان خارش شدید دارم حتی گلوم هم میخاره ،یعنی خودش رفع میشه ؟ادامه پیدا میکنه یا نه ؟خطرناک نیست ؟دکتر هم میخوام برم ولی میخواستم از تجربه دیگران استفاده کنم کسی اینجوری بوده ؟چیکار کردین خوب شدیدن ؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارش ربطی به بارداری نداره،برو دکتر

حساسیت کردی

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

حساسیت کردی؟من بغیر از بارداری کلا امیشه حساسیت داشتم و قرص حساسیت میخوردم ولی شما میتونی سدر رو با ماست خیس کنید و تو حمام به همه بدنتون بزنید طبعش سرده احتمالا خارش دو کم کنه

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

من خارش داشتم دارو میدن و البته تا اخر بارداری باهام بود چون پوست سفید و شفافی داشتم با بارداریم این پوست دچار تحریکاتی میشد که همه اینها طبیعی هستش برای مادر شدن

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

گرمی زیادنخوردی؟؟

نه الان یک هفته است که این خارش شدید رو دارم کل بدنم هست یعنی همه جا از داخل گوش و چشم و گلو تا تمام پوست بدنم مخصوصا کف سرم خیلی وحشتناک میخاره توی گوگل هم سرچ کردم نوشته بیست درصد از زن های باردار اینجوری میشن میترسم ادامه دار بشه واقعا تحمل ندارم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

حساسیت کردی؟من بغیر از بارداری کلا امیشه حساسیت داشتم و قرص حساسیت میخوردم ولی شما میتونی سدر رو با ...

آخه مشکل فقط یه قسمت از پوست نیست که من از داخل و بیرون بدنم داره میخاره حتی جاهای حساس 😞

من خارش داشتم دارو میدن و البته تا اخر بارداری باهام بود چون پوست سفید و شفافی داشتم با بارداریم این ...

وای نه 😞 تا آخر بارداری یعنی با اینکه دارو هم میخوردی بازم خارش داشتی اونم تا آخر؟میشه بگین شما خارش بدنتون چجوری بود کجا ها میخارید و چقدرشدیدبودچه داروهایی دکتر بهتون داد

آخه مشکل فقط یه قسمت از پوست نیست که من از داخل و بیرون بدنم داره میخاره حتی جاهای حساس 😞

وااای چقدر سخت زودتر دکتر برو

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
وای نه 😞 تا آخر بارداری یعنی با اینکه دارو هم میخوردی بازم خارش داشتی اونم تا آخر؟میشه بگین شما خار ...

یادم نمیاد عزیزم ولی خب پوستم تیره شد گردن دستها بازوها همه جا... بنظرم نخارونش که تیره تر نشن ولی خب دارو هم میدن کمتر میشه روغن مالی کل بدنتم انجام بده همیشع

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403