2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
روزی ک بیشترین خونریزی پ رو داری

ووووای چه بد 😶

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان مرسی از نظراتتون😗😗 الان میرم درمورد آیودی تحقیق میکنم از قرصا شیردهی میترسم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
آره به ماکه اینجوری گفته ولی فکرکنم خالی بسته😆😆

😄😄😄😄نه خوب حتما راست گفته

در عوض تا چند سال راحتی دیگه هر ماه قرص نمیخوری 

فقط کاش بهم بخوره باید برم ماما برام بذاره؟؟؟ یا اینکه بهداشت هم میزاره اخه بهداشت پیشنهادشو بهم داد اما من ترسیدم

دوستان مرسی از نظراتتون😗😗 الان میرم درمورد آیودی تحقیق میکنم از قرصا شیردهی میترسم

همون بهتر ک بترسی من باوجود این قرصا و هنوز بچم شیرمیخورد باردار شدم الان دخترم یه سالشه و 6ماهه باردارم😲😲

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
فقط کاش بهم بخوره باید برم ماما برام بذاره؟؟؟ یا اینکه بهداشت هم میزاره اخه بهداشت پیشنهادشو بهم داد ...

بهداشت خوب نیست برو دکترت بذاره جنسشون بهتره

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
همون بهتر ک بترسی من باوجود این قرصا و هنوز بچم شیرمیخورد باردار شدم الان دخترم یه سالشه و 6ماهه بار ...

وااااای نگوووو دیگه عمرا بخورم 😭

بهداشت خوب نیست برو دکترت بذاره جنسشون بهتره

انشالله عزیزم ❤

وااااای نگوووو دیگه عمرا بخورم 😭

اره عزیزم خیلی ضعیفن منم سنم کمه و نمیدونستم...قرصای ال دی اگه یه شب نخوری مشکلی نیس ولی اینقرصا چون درد زیادی بعد زایمانم داشتم شب فراموشم شد و بعدش...

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
نه شیرو زیاد نمیکنه مثل قرص ال دی اما تاثیری رو شیر نمیزاره یعنی طعم شیر وعوض نمیکنه وتا شش ماهگی بچ ...

ببین این قرصا ضعیفن مثل قرص ال دی نیستن از روز ۳وم پریودیت باید شروع به خوردن کنی و هفته ای هم ک تخمک گذاریته همزمان از کاندومم استفاده کنی

منم چهار ماههزایمان کردم پریود نشدم جلوگیری هم فقط طبیعی اصلا مگه با بچه میشه کاری کرد ماهی یه بار رابطه ارزش کان و قرص و نداره 

شما چطور وقت رابطه دارین بچه من تا ۳ شب بیدار 😕

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
همون بهتر ک بترسی من باوجود این قرصا و هنوز بچم شیرمیخورد باردار شدم الان دخترم یه سالشه و 6ماهه بار ...

این بچت پسر؟  

وای چقدر سخت خدا نصیب من نکنه بارداری نا خواسته همین یه دونه بسمه نصف موهام ریخته افسرده شدم از بی خوابی دارم میمیرم 😢

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏