2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
این بچت پسر؟   وای چقدر سخت خدا نصیب من نکنه بارداری نا خواسته همین یه دونه بسمه نصف موهام ریخ ...

دخمله😌

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
منم الان مث شمام پسرم ۱۱ ماهشه ۱ ماهه باردارم

فک کنم من فاصلشون کمتر باشه😒

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان مث شمام پسرم ۱۱ ماهشه ۱ ماهه باردارم

چندسالتونه؟؟؟؟؟😜

منم چهار ماههزایمان کردم پریود نشدم جلوگیری هم فقط طبیعی اصلا مگه با بچه میشه کاری کرد ماهی یه بار ر ...

منم پسرم نمیخوابید اما کم کم خوابش تنظیم شد الان میخوابه و هر سه ساعت فقط واسه شیر خوردن پا میشه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ببین این قرصا ضعیفن مثل قرص ال دی نیستن از روز ۳وم پریودیت باید شروع به خوردن کنی و هفته ای هم ک تخم ...

اگه از قرص ال دی استفاده کنم واسه بچم ضرر داره؟؟؟ حتما طعم شیر عوض میشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
منم پسرم نمیخوابید اما کم کم خوابش تنظیم شد الان میخوابه و هر سه ساعت فقط واسه شیر خوردن پا میشه&nbs ...

حتما شیرت سیرش میکنه پسر من ساعتی یه بار پا میشه سیر نمیشه لابد 

خوابش هم روز به روز بدتر میشه اولا بهتر بود 😢

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
پس چرا تیکرت آبی 

خخخخ خودم خیلی پسر میدوستم واس همین😄

اولیت چیه؟

اونم دخممممل😍