سلام دوستان... من چهارماهه که فارق شدم یعنی یه بچه چهارماهه دارم وهرماه دارم پریود میشم تموم این مدت از ک ا ن د م استفاده میکردم دیشب از پریودی پاک شدم و امشب شروع کردم به خوردن قرص شیردهی سوالم اینه که آیا بعد از اتمام بسته قرص شیردهی بلافاصله بسته دوم و استفاده کنم یا اینکه چون من هرماه پریود میشم باید قرص خوردن و چند روز قطع کنم؟؟؟ ودوم اینکه الان که تازه شروع کردم به خوردن قرصا چون هنوز تاثیرشون عملی نشده باید از روش دیگه هم جلوگیری کنم مثلا ک ا ن د و م استفاده کنم یا اینکه نه مشکلی نداره؟؟
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
این بچت پسر؟ وای چقدر سخت خدا نصیب من نکنه بارداری نا خواسته همین یه دونه بسمه نصف موهام ریخ ...
دخمله😌
دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم چهار ماههزایمان کردم پریود نشدم جلوگیری هم فقط طبیعی اصلا مگه با بچه میشه کاری کرد ماهی یه بار ر ...
منم پسرم نمیخوابید اما کم کم خوابش تنظیم شد الان میخوابه و هر سه ساعت فقط واسه شیر خوردن پا میشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ببین این قرصا ضعیفن مثل قرص ال دی نیستن از روز ۳وم پریودیت باید شروع به خوردن کنی و هفته ای هم ک تخم ...
اگه از قرص ال دی استفاده کنم واسه بچم ضرر داره؟؟؟ حتما طعم شیر عوض میشه