به نظرتون کسی با دختر زشت که هیچ عمل زیبایی نکرده ازدواج میکنه به نظر خودم که تو این دوره زمونه نه هیچ شانسی نداره حتی یک درصد حتی همون پسرهای زشت هم خوشگلش رو میخان😂
درضمن کسی معیار زیبایی نمیتونه تعیین که خیلیا هستن
که قیافه عادی دارن ولی خیلی ادم دلنشین تری از اون دختر عملی است. امروزه همه دنبال نچرال بودن تو اگه هیکلت خوب نیست برو باشگاه اگه پوستت خوب نیست روتیت پوستی داشته باش
شما نگران بخت دخترای زشت نباش خدا همه رو جفت افریده 😀👌 خدا ان شاالله عاقبت هممون رو بخیر کنه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خب همون پسرا فرق عمل و غیر عمل رو نمیفهمن و فقط ظاهر پسند هستن پس دختر زشت که هیچ عملی نکرده نمیگیرن
همه پسرا مثل اون ل.اشی هاش نیستن 😀🤭 مهر به دل بیفته تمومه که اونم دستِ خداس
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
خب همون پسرا فرق عمل و غیر عمل رو نمیفهمن و فقط ظاهر پسند هستن پس دختر زشت که هیچ عملی نکرده نمیگیرن
خوب طرفم باید ی تلاشی کنه من ادمیم که نمیگم همه ازم تعریف میکنن ،ولی هرکی میبینتم میگه خوشگلی ولی متاسفانه ادمیم که اصلا نمیتونم با جنس مخالف معاشرتکنم اعتماد به نفس پایینی دارم ولی ی دوست دارم با چهره معمولی از اونجایی که بیشتر از من تو رابطه بوده بلده چیکار کنه
نمیخوام مقایسه کنم فقط میخوام بگم باید بلد باشی که چیکار کنی