سلام من سنم کم که بود وارد رابطه شدم .رابطه که میگم الان تواین سن فهمیدم تو رابطه بودن یعنی چی بخدا اگه هستین بگم بخدا دیگه نمیتونم هزار بار تایپ کنم بی جواب بمونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رابطه بین تو و سه نفر دیگه درصورتی که صدمه و اسیبی به کسی نرسونده باشه هیچ کارمایی نداره.اگر حق نفر سومی پایمال شده باشه ویا اسیب روحی روانی دیده باشه کارما داره
من سنم کم بود بخاطر کرونا گوشی بابام موقع کلاسا دستم بود اونموقع 15 سالم بود از عید کلاس هشتمم کرونا اومد من زرنگ بودم شاگرد اول شاگرد دوم. بعد کلاسام میرفتم با گوشی بازی مکردم. اون زمان شاد نبود تو تلگرام تشکیل شده بود کلاسا تو تابستون نمیدونم چطوری یا کی منو اد کرد تو یه گروه مضف که ای کاش اد نمیشدم .منه نفم بچه کجا گروهای گپو گفت کجا وایستین یکم توروخدا من لپتاپ دارم با اون تایپ میکنم طول میکشه