2777
2789

سلام من سنم کم که بود وارد رابطه شدم .رابطه که میگم الان تواین سن  فهمیدم تو رابطه بودن یعنی چی بخدا
اگه هستین بگم بخدا دیگه نمیتونم هزار بار تایپ کنم بی جواب بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها  مخصوصا مادرها از سن کم  نمیگن خطرات رو به بچه هاشون 

بچه ها هم  تحت تاثیر محیط و دوستان     خودشون رو تو آتیش میدازن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من سنم کم بود بخاطر کرونا گوشی بابام موقع کلاسا دستم بود اونموقع 15 سالم بود از عید کلاس هشتمم کرونا اومد من زرنگ بودم شاگرد اول شاگرد دوم. بعد کلاسام میرفتم با گوشی بازی مکردم. اون زمان شاد نبود تو تلگرام تشکیل شده بود کلاسا تو تابستون نمیدونم چطوری یا کی منو اد کرد تو یه گروه مضف که ای کاش اد نمیشدم .منه نفم بچه کجا گروهای گپو گفت کجا وایستین یکم توروخدا من لپتاپ دارم با اون تایپ میکنم طول میکشه