2777
2789
عنوان

دختر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 130 پست
هر روز که بنده خدا نمیتونه آرایش کنه آدم باید واقعیت بپذیره

چرا نتونه میکاپ عروسی ک نمیخواد بکنه ادم یه ریمل خط چشم ضد افتاب و رژ لبم ادمو تغییر میده دیگه واسه هرررر چیزی ادم باید یکم به خودش زحمت بده تنبل نباشه 

همین عمل فک کردی راحته؟ من داااغون شدم😐😂اوونم واسه یه قوز ررریز ک هیچکس نمیدیدش😂

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

چرا نتونه میکاپ عروسی ک نمیخواد بکنه ادم یه ریمل خط چشم ضد افتاب و رژ لبم ادمو تغییر میده دیگه واسه ...

حالا جدی خودت باشی بری خواستگاری دختری که زشت و عمل نکرده مثلا قدش ۱۵۰ باشه  سیاه و چاق  باشه  پولدارم نباشه ازدواج میکنی؟

خداااااااااا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشتی رو میشه با یه سری کارها بهتر کرد:

مثلا آرایش درست، پوشش متناسب و...

"رفتار" هم خیلی میتونه روی جذابیت طرف تأثیر داشته باشه.

باور آدم خیلی روی کیفیت زندگیش تأثیر داره. شما اگه اوقعاً چنین باوری داری، همین نتیجه رو تو زندگیت هم میبینی.

زشتی رو میشه با یه سری کارها بهتر کرد:مثلا آرایش درست، پوشش متناسب و..."رفتار" هم خیلی میتونه روی جذ ...

مهم پاکی بود که الانم دیگه معیار نیست بخاطر همونم خیانت ها زیاد شده و معیار ها عوض شده هر چی رنگی تر بهتر همش دروغ و فریب و ریا هیچ کس خودش نیست کلا دخترهای بد جذاب ترن

خداااااااااا  

زشتی رو میشه با یه سری کارها بهتر کرد:مثلا آرایش درست، پوشش متناسب و..."رفتار" هم خیلی میتونه روی جذ ...

کلا دخترهای زشت و پاک و صاف و ساده و بی زبون و مظلوم رو زمین میمونند

خداااااااااا  

حالا جدی خودت باشی بری خواستگاری دختری که زشت و عمل نکرده مثلا قدش ۱۵۰ باشه سیاه و چاق باشه پولدا ...

من دخترم

ولی طرف به دلم بشینه اخلاقش رفتارش خوب باشه چرا که نه !

عمل که من اصن دوست ندارم بینیمو هم اینقدر طبیعی عمل کردم اونایی ک از قبل دیدنم فکر میکنن کاری نکردم 

چه ربطی به این چیزا داره دختر رو اعتماد به نفست کار کن

اما چه دختر چه پسر دوست دارم طرفم به خودش برسه خوشبو خوشپوش مرتب باشه

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

کلا دخترهای زشت و پاک و صاف و ساده و بی زبون و مظلوم رو زمین میمونند

نه عزیزم از این خبرا نیست اتفاقا بدعکسه

کاملا برعکس زشتا شانس دارن و همه از دم خوشبخت

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
مهم پاکی بود که الانم دیگه معیار نیست بخاطر همونم خیانت ها زیاد شده و معیار ها عوض شده هر چی رنگی تر ...

آدم چه زشت باشه، چه زیبا باشه، باید به ظاهرش برسه. همه آدما ناخودآگاه به ظاهر اهمیت میدن. این ربطی به پاک بودن نداره.

مگه میشه شما مسواک نزنی (یا ظاهرت ژولیده باشه) و انتظار داشته باشی دیگران فقط به پاکی باطن شما اهمیت بدن؟!

آدم چه زشت باشه، چه زیبا باشه، باید به ظاهرش برسه. همه آدما ناخودآگاه به ظاهر اهمیت میدن. این ربطی ب ...

پاکی باطن منظورم نبود منظورم دختر دست نخورده است

مسواک و عطر و ... که همه میزنن 

خداااااااااا