2777
2789
عنوان

متاهلم وشوهرم چندبار بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 42 پست

بابا دختر بیخیال اون بد تو چرا خودت رو بد میکنی یک طلاق بگیر راحت با پول مهریه یک خونه بیر زندگیتو کن بعدش برو پیش اون گناهه بخدا بعدم اصلا اینا هیچ بره ازت شکایت کنه میدونی شلاق داره زندان داره ول کن خودتو بدبخت نکن میفهممت ولی این راهی که در پیش گرفتی چاه بزرگیه 

دختری از جنس دریا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه بزرگی میکنی

گناه میکنی 

مستند صوتی شنود رو گوش کنید متوجه میشید خانم محترم 

چه ربطی داره ما هم تجربه کردیم ولی دلیل نمیشه بانامحرم ارتباط غلط بگیریم که خدایی نکرده 

تو باید بری آغوش خدا 

فقط خدا حامی آدمه

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت

شنود 

تقاص 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

عزیزم راحت غلطه خودخواهیه به خاطر خودت میخوای اون بدبختو گرفتار کنی نکن خدا رو خوش نمیاد

فکرمیکنم اونم هنوزبهم فکرمیکنه هرموقع میرم شهرستان هرجا میرم میبینمش وچندباری جلوی راهم سبزشده که بهش محل ندادم

نکن دختر خوب

منم زندگیم مثل توئه رفتم درخواست طلاق دادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اینکارو نکن بااینکارت به اون خاستگارت ثابت میکنی که آدم خائن و هولی بودی و از اینکه باهات ازدواج نکر ...

هیچکی حرفمونمیفهمه شوهرم سدراهمه نمیذاره سرکاربرم من درنقش یه کلفت توخونشم که دارم کلفتی میکنم نه منوبیرون میبره نه بهم پول میده خانوادمم از بس پشت بچه هام شوهرم بودن یه ماهه باهاشون قهرم

فکرمیکنم اونم هنوزبهم فکرمیکنه هرموقع میرم شهرستان هرجا میرم میبینمش وچندباری جلوی راهم سبزشده که به ...

شاید توهمات خودته بعدشم تا طلاق نگیری کس دیگه اییو بدبخت نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ادم عاقل بخاطر بدی دیگران زندگی خودش خراب نمیکنه 

رابطه برقرار کن با اون پسر ممکنه به جاهای بدی بکشه شما زنی او مرد بعد میدونی اگه یه دفعه رابطت طول کشید اون فقط پیامای اون پسر روو گوشیت ببینه چه اتفاقی میفته از اول اخر کار رو ببین

خیانت بزرگترین عذاب برای یک خانم هستش. عزیزم ۱۶ سالگی ازدواج کردی؟ بچه بودی

آره توی۱۶سالگی عروس شدم چون خانواده م قدیمی بودن ومیگفتن ازدواج نکنی ترش میشی توخونه میمونی 

مگه شوهرم نداشت تازه با زنهایی که شوهروبچه داشتن

خب کار اون اشتباه

شما هم باید تکرار کنی؟

ببخشید ولی واقعا خیانت کثیف ترین کاره از صدتا اختلاص و دزدی و قتل بدتره

همونطور که خیانت برای اقا بده برای خانم هم بده

نکن تروخدا

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم