2777
2789
عنوان

متاهلم وشوهرم چندبار بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 42 پست
آره توی۱۶سالگی عروس شدم چون خانواده م قدیمی بودن ومیگفتن ازدواج نکنی ترش میشی توخونه میمونی

اوف از دست خانواده هایی با تفکر قدیمی. کدوم شهری عزیزم

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن دختر خوبمنم زندگیم مثل توئه رفتم درخواست طلاق دادم

من نمیتونم برم هیچکس حمایتم نمیکنه همه طلاهاموفروختم دادم به شوهرم اگه برم طلاق بگیرم بایدآواره خیابوناباشم

من نمیتونم برم هیچکس حمایتم نمیکنه همه طلاهاموفروختم دادم به شوهرم اگه برم طلاق بگیرم بایدآواره خیاب ...

ببین هیچی تو این کار نیست، همش عذاب وجدان و پشیمونی، مردا هم همش دنبال سو استفاده هستن

تو همه کارات خدارو در نظر داشته باش. 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ببین هیچی تو این کار نیست، همش عذاب وجدان و پشیمونی، مردا هم همش دنبال سو استفاده هستنتو همه کارات خ ...

خدا اصلامنونمیبینه خیلی از خداشاکیم همه عمرم بندگیشو کردم ولی التماس که زندگیمونجات بده دیگه کم آوردم کاش یه قرصی بودکه می‌گرفتم یاجونمومیگرفت یا مشکلاتمو حل میکرد

خدا اصلامنونمیبینه خیلی از خداشاکیم همه عمرم بندگیشو کردم ولی التماس که زندگیمونجات بده دیگه کم آورد ...

عزیزم  من از زندگیم خیلی ناراضیم ولی خوب که دقت کردم دیدم همش انتخابای اشتباه خودم بوده که منو به اینجا رسونده و خدا مقصر نیست

خودت داری میگی لج کردی با این خاستگارت ازدواج کردی. خدا مگه اجبارت کرده بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
چون حامی ندارم چون بچه دارم هیچکس نمیذاره طلاق بگیرم همه میخوان جوونیموبذارم پای بچه هام و بخاطر بچه ...

مهریه اتو بزار اجرا، خودت جداشو واسه خودت خونه بگیر و طلاق

بعدش هرکاری خواستی بکن، آشنا شو ازدواج مجدد کن

الان اگه تو هم خیانت کنی فرقت با اون شوهر هرزه ات چیه؟!

چه بسا بدتره، یه لحظه فقط به این فکر کن ابروت بره همه جا اسمت بپیچه همه بهت بگن خراب

می ارزه؟!

بخاطر انتقام از یه اشغال؟! آدم که خودشو قاطی آشغالا نمیکنه

با ابله بحث نمیکنم

با این کار حتما به پوچی میرسی و حالت به مراتب بدتر از الان میشه

سالها قبل اشتباه تصمیم گرفتی و نتیجه اش حال الانتونه و الان هم داری تصمیم اشتباه میگیری و نتیجه اش مشخصه 

بنظرم اول روی خودت کار کن که چرا تصمیمات مهم رو از مسیر اشتباه میگیری و این چرخه رو قطع کن.

و مستقل شو و سرکار برو حتی آنلاین و نهایت نهایتش مهریه رو بگیر و شاید ۲ الی ۳ سال درگیر باشی ولی بهتر از  اینه که به پوچی مطلق برسی

فکر نکن حال درونی شوهرت خوبه

هیچکی حرفمونمیفهمه شوهرم سدراهمه نمیذاره سرکاربرم من درنقش یه کلفت توخونشم که دارم کلفتی میکنم نه من ...

من درکت میکنم عزیزم آدم بعضی وقتا توی منجلابی میوفته و هرچی دست و‌پا میزنه بیشتر فرو میره 

ازت خواهش میکنم خودتو خراب نکن،همینجوری هم زندگیه خوبی نداری و باور کن اگه خیانت کنی مثل اینه که دوراز جون بیوفتی ته جهنم چون اگه شوهرت بفهمه نابودت میکنه و خانوادتم بااین انگ داغون میشن

من اگه جای تو بودم قطععععا جدامیشدم و اینم بگم منم مثل خودت خانواده جالبی ندارم ولی شوهرم مرد خوبیه

واگه میخواستم جداشم نیازی به حمایت کسی نداشتم و حتی سده برم تو خونه مردم رو تمیز کنم باهمچین آشغالی نمیموندم 

ولی خب هرکس ظرفیتی داره و شما هم سعی کن طلاق عاطفی بگیری و واسه خودت زندگی کنی 

با بچه هات خوش باش 

باخودت عشق کن 

تا بچه هات بزرگ بشن و بعد دیگه هرکار خواستی بکن