رابطه م باهاش بده همیشه نکات منفی منو میگ ..حتی خواهرام کوچیکترمم حرفای مامانمو بهم میزنن.بماند بچگی چقد از دستش عذاب کشیدم ..فقط دعوا کتک ..الان وقتی حرفمون میشه سرش خیلی داد میزنم تند جواب میدم اما بعدش عذاب وجدان میگیرم ..نه اینکه دوسش داشته باشم اصلا ..فقط فک میکنم اتفاق بدی واسم میفته ..نمیدونم چیکار کنم گاهی میزنه سرم اصلا رابطمو باهاش قط کنم اصلا نمیتونم سرکوفتاشو تحمل کنم ..ازادی و ارامشی که خواهرام داشتن من اصلا نداشتم تو سن اونا ..هر بار به مامانم گفتم میگ چیکار کنم اون موقع شرایطم بد بود فشار رو تو بود 😔
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
عزیزم.خیلی از مامانا خودشون مشکل دارن بعدشم بچه هم میارن مامان منو تو هم یکی ازونا
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
کمتر برو کمتر بشین کمتر هم صحبت شو درد دل نکن باهاش دوست منم شرایط شمارو داشت الان سالی دو بار میره خونه مادرش عید و ماه رمضون خیلی حالش بهتر شده مادرشم بهتر شده
خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم مرسی 😔
من موقع نامزدی با مامانم خیلییی بد بود رابطمون همش دعوا میکردم پدر هم نداشتم یکی اروممون کنه همیشه میگفتم منو دوس نداره و فلان ولی بهترین عروسی و جهازو واسم گرف الانم ک عروسیم شده اونقده صمیمی شدیم اونقده باهم گرمیم ک بهش عشقم میگم