2777
2789
عنوان

مامانم همیشه خوردم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5208 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان شاید یه روزی نباشن وماچقد دلمون تنگ شه واسشون....همه جوره دوسشون داشته باشیم

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
بیشتر بگواستاتر از کاراش

همیشه تک بعدی فقط درس بعدم که رششته خوبی اوردم میگفت من باعث شدم ...همیشه سرکوفت و دعوا ..سر کوچکترین چیز ..دیشب میگم میخوام عید موهامو بالیاژ کنم میگ تو سبزه ای بهت نمیاد میگم اتفاقا به پوستای برنزه بیشتر میادش میگ میبینیم قشنگ ته دلمو خالی میکنه .با بابام دعوا میکنه میگ خدا کنه هرچی با من کردی سر دخترات بیاد

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
تا قبل از اینکه تاپیک برنی بغض کرده بودم با تاپیکت زدم زیر گریه. با همه وجودم درکت میکنم بعضی وقتا ...

من اگه میگفتم مامانم ابرومو پیش همه میبرد ویا بعدا باهمون حرفا بهم سرکوفت میزد😬

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
نمیتونم ..سرکوفتاش و اذیتاش باعث شد من انتخابای بدی واسه کل زندگیم کنم

حق داری عزیزم . نمیشه انتظار داشت همه ی گذشته رو فراموش کنی . اگر هنوز اخلاقش خوب نیست و اذیت میکنه سعی کن ارتباطتو به حداقل برسونی . قرار نیست که خودتو بخاطر رفتار اشتباه دیگران آزار بدی

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

من قبلا همه حرفامو به مامانم میگفتم بعد دیدم وقتی عصبانیه همونو رو میکوبه رو سرم یا سواستفاده میکنه ازشون دیگه ازون به بعد همه چیزو ازش قایم میکردم 

یعنی میشد یه نظر منو کل فامیل بدونن و اخرین نفر مامانم باشه 

با اینکه به زندگی من بیشتر آسیب زد برا یه مدت چندساله اما کم کم یاد گرفتم 

راستش مامانم از نظر مالی کم نذاشته برام بهترین چیزا 

اما خب عاطفی خیلی کم گذاشته😢😢

من اگه میگفتم مامانم ابرومو پیش همه میبرد ویا بعدا باهمون حرفا بهم سرکوفت میزد😬

دقیقا.

هیچوقت یادم نمیره که دبیرستان عاشق پسر داییم شده بودم بعد از سه سال به مامانم گفتم 

مسخرم کرد گفت خاک بر سرت با این انتخابت.

😢

تا قبل از اینکه تاپیک برنی بغض کرده بودم با تاپیکت زدم زیر گریه. با همه وجودم درکت میکنم بعضی وقتا ...

دقیقا ..خیلی وقتا بهش میگم تو روحیمو ضعیف کردی میتونستم انتخاب بهتری کنم اخه همیشه سرکوفت زیبایی و اینا میزنه میگه تو شبیه خونواده باباتی ..تا وقتی ازدواج کردم از خودم متنفر بودم اما ازدواج که کردم و تعریفای همسرم و خونوادش تازه فهمیدم یه عمر چرا خودمو دوس نداشتم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
دوستان شاید یه روزی نباشن وماچقد دلمون تنگ شه واسشون....همه جوره دوسشون داشته باشیم

من قبل مامانم میمیرم چون انقد ناراحتم کرده شد عقده توو بدنم زخم درست شد😬

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
دقیقا. هیچوقت یادم نمیره که دبیرستان عاشق پسر داییم شده بودم بعد از سه سال به مامانم گفتم  مس ...

هه تو فقط مسخرت کرد من بهش گفتم تا چن ماه کتک و دعوا ..حس میکردم بدترین کار دنیا کردم تو دل خودم کسیو دوس داشتم 

..