2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

327 بازدید | 58 پست

جریان از این قراره در حال اشنایی هستیم و ایشون گفت دوست نداره همسرش بیرون مانتو جلوباز بپوشه (دو سه باری پوشیدع بودم ولی هیزی ندیدم ازش البته میتونه فیلمش باشه ) پرسیدم شلوارم اوکیه؟ (اسکینی بود ولی چندان تنگ نبود ) گفت ارع ولی شلوارایی تحت نام ساپورت نه

بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه( خواهشا به این سوال گیر ندین، بحث من سر یه چیز دیگه هست چون ادعا داشت از مدل لباسا سر درنمیاره و حس میکردم جانماز اب میکشه پرسیدم)

گفتش که زنداداشم چندبار پوشیده( عروسشون با خانواده همسرش چندسالع داره تو یه خونه زندگی میکنه)

منم بهش توپیدم تو چرا توجه کردی اون چی پوشیده و یادت مونده با این حجم از دغدغه

که گفتش ندیده و فقط شنیده از مادرش که عروسشون با این لباس داشت تا باغ میرفت و مادره گفته برو عوض کن ( عقاید سنتی مذهبی تعصبی داره مادرشوهر و پدرشوهرش)

حتی گفتم قسم بخور و قسم جون مادرشو خورد که تاحالا ساپورت هیچکسی تو بدنش ندیده . مادرشو خیلی احترام قائلع براش هرچند که حس میکنم دیده خودش

حسم شدیدا میگه چشم ناپاکه

کسی که اینطور میگه قطعا هیزه

بعداً به حرفم میرسی

چون خودش هیزه و با ساپورت تحریک میشه ، نگاه مردارو میشناسه

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا چقدر سوالت چرته زل که نزده قطعا شاید یک لحظه دیده. طرف مجبور کردی دروغ هم بگه. یعنی نمیشه یک لحظه سریع ببینه و بدونه چیه؟

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

عروسیشونم قطعا هربار ساپورت میپوشیده این میدیده تحریک میشده واسه همین دوست نداره زنش ساپورت بپوشه که بقیه ببینن تحریک شن

به حست همیشه اعتماد کن

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

عروسیشونم قطعا هربار ساپورت میپوشیده این میدیده تحریک میشده واسه همین دوست نداره زنش ساپورت بپوشه که ...

با ساق پا اینا تحریک نمیشه

یعنی عروسه ساپورت با لباس خیلی کوتاه پوشیده که باسن معلوم بوده؟ دیگه فککنم اینطوری جلوی پدرشوهر هم روم بشه بگرده

ببین اصن سوالت کلا از ریشه اشتباه بوده دیگه تو این دوره یه بچه ۱۰ ساله میدونه س ک س و دوس دختر دوس پسری چیه بعد توقع داری یه پسر به این بزرگی ندونه ساپورت چیه؟ دیگه اونم بلخره دوستایی داشته گوشی داشته داشتن یسری اطلاعاتی درباره دخترا خب کاملا عادیه.با این سوالا نمیتونی چشم پاکیشو بسنجی اصن ینی چی قسم بخور.خودت باید وقتی باهاش بیرون میری وقتی پیششی زیر نظر داشته باشیش ببینم چشم چرون هست یا نه

ببین اصن سوالت کلا از ریشه اشتباه بوده دیگه تو این دوره یه بچه ۱۰ ساله میدونه س ک س و دوس دختر دوس پ ...

ندیدم چشم چرونی کنه خب میتونه فیلمش باشه جلوی من نشون نده چیزی

ولی خب گفته زنداداشه چندبار پوشیده و زنم نباید بپوشه عجیبه یکم