2777
2789
عنوان

مامانم همیشه خوردم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5208 بازدید | 101 پست
اتفاقا مامان من درمورد خواهرم اینو میگه و میگه شبیه اوناست وخیلی خواهربیچارم را تو سرش زد ولی درکل م ...

من مامانم اعتقاد داره ذات بعضی ادما بده مثلا دیدمش میگه فلانی ذاتش بده هرچی بهش میگم هیچکی بد یا خوب کامل نیس رو حرف خودشه ..میگ تو خصوصیاتت مثل خونواده باباته ..خواهرات نه ..بخدا من خیلی واسش زحمت کشیدم دو سال سه دوز در هفته رفت دانشگا شهر دیگ خوار یه سالمو من نگه داشتم دبیرستانی بودم تموم عمرم فقط کار و درس فقط

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش استارتر جان سردردودل همه باز شد فقط یادت باشه تنها نیستی

دقیقا اینو فهمیدم فک کردم حرفمو بگم باز یه سریا ک مامانشون مث مامان من نیس میگن نکن هرچی باشه مادره باز خوبه کسایی درکم میکنن

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
من مامانم اعتقاد داره ذات بعضی ادما بده مثلا دیدمش میگه فلانی ذاتش بده هرچی بهش میگم هیچکی بد یا خوب ...

مگه با بقیه خوبه؟فکر نکنمااا با همه یه جوره مدلاش متفاوته همچین مامانایی نمیتونن خیلی خوب باشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دقیقا اینو فهمیدم فک کردم حرفمو بگم باز یه سریا ک مامانشون مث مامان من نیس میگن نکن هرچی باشه مادره ...

بخداا دلم میخواد یه درد دل باهاش بکنم یبار درد دلت  بگی کارش میشه هرروززنگت بزنه و تذکر بده هی بگه و بگه بگه فکر کردی ما خودمون خوبیم که میگی فلانی ازش دلخوری میگه مردم همشون خوبن کاری نکن ابروت بره باهاشون بساز تو با هیشکی نمیسازی.....میگه میگه میگه تا باهاش بد حرف نزنی ول نمیکنه باید داد بزنی تا دیگه تمومش کنه 

دلم خونه غصه هامو گاهی به مادر شوهرمم میگم به مادرم نمیتونم بگم مادر شوهرم هم میگه اره منم مثل تو بودما ووو باهام همدردی میکنه

مگه با بقیه خوبه؟فکر نکنمااا با همه یه جوره مدلاش متفاوته همچین مامانایی نمیتونن خیلی خوب باشن

نه والا با خواهرامم زیاد خوب نیس اما اونا اوضاع نوجونیشو بچگیشون از من بهترره ..من کلا به فنا رفت ..بخدا صبح ک بلند میشد برنامه داشتم جارو دستمال کشیدن ..و خواهرام بچه بودن کهنه شستن اونا..دیگ هرکی تو فامیل منو میدید با ترحم نیگا میکرد حالم بد میشد 

بخداا دلم میخواد یه درد دل باهاش بکنم یبار درد دلت  بگی کارش میشه هرروززنگت بزنه و تذکر بده هی ...

من هر بار هرچی به مادرم گفتم رده تو سرم یه مدت همش افسرده میشدم بعدش فرداش حالم خوب میشد همینطوری الکی گفتم فک نکنم افسردگی دو قطبی دارم صد بار تو دعوا ها بهم میگف تو حرف نزن دو قطبی بیچاره .😔

نه والا با خواهرامم زیاد خوب نیس اما اونا اوضاع نوجونیشو بچگیشون از من بهترره ..من کلا به فنا رفت .. ...

اره عزیزم میفهمت منم خیلی یختی کشیدم همش هم باید درس میخوندیم نه تفریحی نه ذره ای شادی حتی نهمون می اومد میگفت از اناق نیاید بیرون درس بخونید البته الان میگه پول نداشتیم غذا کم بود میخواستم‌مهمونا برن شما بیاید بقیه غذا بخورید 😢هم دلم براش خونه هم از دستش دلم خونه بخدا دلم براش میسوزه ولی کاری هم نمیتونم بکنم از نظر مالی الان خوبن وکمک بچه هاشو قبول نمیکنه عزت نفس داره ولی اعتماد بنفس نداره و رفتاراش کاملا غلطه

اره عزیزم میفهمت منم خیلی یختی کشیدم همش هم باید درس میخوندیم نه تفریحی نه ذره ای شادی حتی نهمون می ...

مامان منم اینطور بود دقیقا ..اعتقادش اینه تو زندگی باید پودر شی تا به جایی برسی با همین اعتقاد گند زد به زندگی من ..منم بخدا بابام باهاش دعوا میکنه دلم واسش میسوزه راهنماییش میکنمبه بابام همش میگم واسش کادو بخره باهاش خوب باشه اما از طرفی حرفاش یادم میاد ازش یدم میاد

اره عزیزم میفهمت منم خیلی یختی کشیدم همش هم باید درس میخوندیم نه تفریحی نه ذره ای شادی حتی نهمون می ...

فکر پدر و مادرم نمیزاره شاد باشم اخه اونها همیشه تو غصه زندگی میکنن غصه هایی که خودشون الکی درست میکنن 

کاش پدر و مادرم محکم بودن و خودشون را دوست داشتن

مامان منم اینطور بود دقیقا ..اعتقادش اینه تو زندگی باید پودر شی تا به جایی برسی با همین اعتقاد گند ز ...

حالا عزیزم چشماتو ببند و کاراشو فراموش کن خودم هم مثل توام اینو میگم چون میدونم چاره ای جز این نداریم ....

انشالله همیشه شاد و موفق باشی

حالا عزیزم چشماتو ببند و کاراشو فراموش کن خودم هم مثل توام اینو میگم چون میدونم چاره ای جز این نداری ...

درسته

چاره ای نیست جز اینکه خودمونو دوست داشته باشیم و فقط گذشته رو فراموش کنیم