2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
ندیدم چشم چرونی کنه خب میتونه فیلمش باشه جلوی من نشون نده چیزیولی خب گفته زنداداشه چندبار پوشیده و ز ...

فیلمشه..بهت قول میدم

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ساق پا اینا تحریک نمیشهیعنی عروسه ساپورت با لباس خیلی کوتاه پوشیده که باسن معلوم بوده؟ دیگه فککنم ...

اشتباه نکن!

فقط باس.. نیست اکثر مردا با ساپورت تحری.. میشن از همون رون و ساق پا

اینو نمیدونم که در مورد ایشونم صدق میکنه یا نه ولی میدونم همچین چیزی هست

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
اینکه میگه نپوشم چون بدن نماست یا مردا حرف میزنن یعنی تحریک نشده خودش؟

نه خب ساپورت واقعا جذبه و کل پاهاتو در معرض نمایش قرار میده .الانم تو این دوره اصن کسی ساپورت نمیپوشه همه بگ و مام استایل و بوت کات و اینا میپوشن.ولی خب درکل جذبه بدن هست و هیچ مردی دوست نداره چشم کسی به بدن زنش بیوفته فاز روشنفکری هم برندارید .

ببین نمیشه فهمید از این چیزا

با ساق پا اینا تجریک نمیشه

با رون هم نه زیاد

عروسه یعنی ساپورت پوشبده با یه تونیکی چیزی پوشیده دیگه وگرنه با تیشرت یا بلیز کوتاه که جلوی پدرشوهر هم زشته

ببین ولش کن تو نمیتونی به خاطر یه ادم پوشش ات رو عوض کنی پوشش یک حق انتخاب هست که بیاد یه زن سالخورده هم به پوشش ات گیر بده با خانواده ای در حد خودتون باشید که طرز فکرتون شبیه به هم باشه

وای بچه ها چرا الکی این دخترو انقدر دلسردش میکنید اخه .با دوتا چیز که ازش گفت فهمیدید فیلمشه و چشم چرونه ؟

من اصن کاری ندارم این شناخت رو خودت باید بهش برسی استارتر بیای اینجا بگی ما که شخصیت ایشونو نمیشناسیم بنابراین ممکنه قضاوت الکی بشه

اشتباه نکن!فقط باس.. نیست اکثر مردا با ساپورت تحری.. میشن از همون رون و ساق پااینو نمیدونم که در مور ...

خب وقتی با ساق لخت هم تحریک نمیشه

با رون هم نه

یعنی ساپورت که یه شلوار جذب مشکیه تحریک کننده میشه؟

اینکه میگه نپوشم چون بدن نماست یا مردا حرف میزنن یعنی تحریک نشده خودش؟

به نظرم خودشون تحری.. میشن که میگن نپوش

من اینطوری فکر میکنم! در واقع مطمئنم ولی چون نمیخوام این آقا رو قضاوت کنم نمیتونم بگم اونم همینه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
با ساق پا اینا تجریک نمیشهبا رون هم نه زیادعروسه یعنی ساپورت پوشبده با یه تونیکی چیزی پوشیده دیگه وگ ...

اصن این چیزا چیه بهش فکر میکنی توروخدا 🤦🏻♀️🤦🏻♀️خب داری میگی عروسه باهاشون زندگی میکنه یسره چشم تو چشم همن طبیعیه که باهاش حتی حرفم بزنه بفهمه چی تنشه کور که نیست. لطفا چیزای دیگه رو برای سنجش طرف مقابلت ملاک قرار بده اینا اصلا خیلی غیر منطقی و بچگانست فکر خودتم الکی درگیر میکنی

خب وقتی با ساق لخت هم تحریک نمیشهبا رون هم نهیعنی ساپورت که یه شلوار جذب مشکیه تحریک کننده میشه؟

آره ساپورت که یه شلوار جذب مشکیه تحری.. کننده است!

اینو به عینه در مورد یه مرد چشم چرون دیدم