2777
2789
عنوان

مامانم همیشه خوردم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5208 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ..خیلی وقتا بهش میگم تو روحیمو ضعیف کردی میتونستم انتخاب بهتری کنم اخه همیشه سرکوفت زیبایی و ا ...

من وقتی بچه بودم اگه کسی به من میگفت خوشگلی برای اینکه خواهرم ناراحت نشه میگفت اه نازگل شکل دهاتیاس

حق داری عزیزم . نمیشه انتظار داشت همه ی گذشته رو فراموش کنی . اگر هنوز اخلاقش خوب نیست و اذیت میکنه ...

اوایل شوهرم تعریف میکردمثلا لبت چه نازه فکر میکردم سرکارم گذاشته چون یه عمر مامانم میگف تو لبت گوشته یه جوریه ..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
همیشه تک بعدی فقط درس بعدم که رششته خوبی اوردم میگفت من باعث شدم ...همیشه سرکوفت و دعوا ..سر کوچکتری ...

گفتم بگو چون حس کردم شبیه مامان منه 

اره دقیقا شبیه مامان منه 

با اینکه مامانم خیلی کارها برام کرده جهاز خوب و ..ولی زبونش خیلی بده خیلی اصلا خونه بابام پر از انرژی منفیه چون مادرم شعارش اینه همه خوبن جز ما ...

نمیدونی چقدر براش دعا میکنم خودش هم خیلی اسیب میبینه ولی فایده ای نداره درست نمیشه 

خیلی باهاش حرف میزنم ولی بی فایدست من اذیت میشم چون دلم براش میسوزه یک بی سیاستی هست که لنگه نداره 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دقیقا مامان منم همینطوره,انتظار داره من وشوهرم در خدمتشون باشیم,برا همین کلا قطع رابطه کردم البته ال ...

دقیقا

دیگه به نتیجه رسیدم از روی حسادت میخواد زندگیمو خراب کنه

برای همین هیچوقت یاد نگرفتم خودما دوست داشته باشم. هنوزم همینجورم. هنوزم مثل بچه هام😢😢

عین منی ..من همه مشکلام از بچگی شرو شد .قدر خودمو ندونستم فکر میکردم لازم نیس بهترین چیزا مال من باشه چون مامانم همیشه تو بچه خا اولیت اخرش من بودم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اوایل شوهرم تعریف میکردمثلا لبت چه نازه فکر میکردم سرکارم گذاشته چون یه عمر مامانم میگف تو لبت گوشته ...

وای خدا نکنه خواهر منی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گفتم بگو چون حس کردم شبیه مامان منه  اره دقیقا شبیه مامان منه  با اینکه مامانم خیلی کاره ...

خستم شوهرمم میدونه مامانم دوسم نداره خدایی سو استفاده نمیکنه اما وقتی دختدی پیش خونوادش جایگاه نداشته باشه تو ذهن شوهرش این تصویر هک میشه 😔

من همیشه مادرشوهرمو میبینم چقد بابچه هاش بی رودر وایسین یازود قهر نمیکنه خیلی ناراحت میشم خیلیییی،وا ...

عزززیزم 😔😔😔😔

پس شمام مث منین