2777
2789
عنوان

امروزفهمیدم بچه هام

311 بازدید | 26 پست

بی اجازه چندتاازعروسکای جنس خوب که براش گرفته بودیمودادن به بچه فامیل خیلی ازدستشون عصبانی شدم حالانشستن گریه میکنن که عروسکشونومیخوان منم روم نمیشه بگم عروسکوبرگردونن خیلی حرص خوردم اوناروگذاشته بودم یادگاری نگهدارن چون جنسشون عالی بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری دادن که تو حواست نبوده؟

هرجوری که بخوای پس بگیری واقعا زشته و حرف در میاد مجبوری براشون بخری دوباره

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سوی بی‌نهایت و فراتر از آن ⭐🦋

بذار بچه هات یاد بگیرن تا بدون اجازه شما بخشش نکنن

اصلا هم خودتون ناراحت نکنید به بچه ها بگین نباید بدون اجازه پدرومادر کاری کردد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

چرا باید یاد بچگی خودم بیوفتم😂🤦🏻‍♀️اصلاااا هم ازین کارا نکردماااااا🤣🤣

دعواشون نکن ولی نشون بده چقدر ناراحت شدی و بهشون بگو نمیشه چیزی که داده شده برگرده

و چون پشیمونن بگو همیشه میتونن باهات مشورت کنن وگرنه عاقبتش این میشه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

پس نگیر تا پس انداز یاد بگیرن . بهترین موقع هست برای بزرگترین درس زندگی که از عروسکها خیلی مهمتره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ما بچه بودیم داییم از چین واسمون عروسک آورده بود چه جنسی چه طرحی ینی از هر لحاظ عالی و محکم ،ما دلمون نمیومد باهاشون بازی کنیم چیده بودیم تو ویترین

از لرستان واسمون مهمون اومد بچه هاشون انقدددد گریه کردن که مامانم داد بهشون عروسکارو 

هفته ی بعدش مامانِ یکی از بچه ها عکس از بچش گذاشت پروفایلش که دیدیم کله ی عروسک بدبختو کندن و لخت انداختن یه گوشه

هنوزم یادم میوفته بغض میکنم⁦☹️⁩😂

جو گرفته بودش؟چند سالشه بچت تو ندیدی داره میده؟

یکی۷سالشه یکی۵سالشه اون دخترفامیل هم۱۰سالش بودمیگه به ماگفت من این عروسکارودوست دارم به من میدین اونام دادن اونم گذاشت تونایلکس من ندیدم اصلاالان میبینم واقعانیستن عروسکا