2777
2789
عنوان

امروزفهمیدم بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست
ما بچه بودیم داییم از چین واسمون عروسک آورده بود چه جنسی چه طرحی ینی از هر لحاظ عالی و محکم ،ما دلمو ...

من هنوزعروسک بچگیمودارم دادم بچه هام باهاش بازی میکنن جنسشون خوب بوداصلاخراب نشدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی۷سالشه یکی۵سالشه اون دخترفامیل هم۱۰سالش بودمیگه به ماگفت من این عروسکارودوست دارم به من میدین اون ...

واقعا عجیبه بعضی کاربرا میگن زشته از بچه ها بپرس شاید اونا داده بودن ک دوستشون بازی کنه نه اینکه برداره ببره.مامان اونم خیلی پرو بوده ک به شما بگه اینو واقعا بچه ها میخواستن بدن یا ن.شما زنگ بزن با خنده بگو بچه ها داده بودن ک دخترت بازی کنه اونم فک کرده دادن برا خودش حالا کی هستین بیایم بگیریم.

به بچه ها هم بگو دفعه بعد من نمیتونم بیام بگیرم شما باید بگین برای خودش نیست و فقط برا بازیه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خوب نگی هم.بچه هات بعدا خسیس بار مین اگه کسی چیزی خواست نمیدنبه نظرم بگو بعدا بزرگ شدن یاد بگیرند وق ...

من دوست ندارم بچه هام خسیس باشن ولی بنظرم اون دختره ازسادگی بچه هام سواستفاده کرده برداشته عروسکای خوبشونوبرده

واقعا عجیبه بعضی کاربرا میگن زشته از بچه ها بپرس شاید اونا داده بودن ک دوستشون بازی کنه نه اینکه برد ...

بایدیه بارکه خودمون رفتیم خونش بایه ترفندی ازش پس بگیرم نمیذارم ازسادگی بچه هتم سواستفاده کنه ۵سال ازشون بزرگتربوده نبایدگولشون میزد

بچه اولم خیلی نازگوگولی بودهراشنایی میومدخونمون اسباب بازی میورد هرجامیرفتیم اسباب بازی بهش میدادن ...

آره دیگه مثل اینکه اونم بااین ترفندازشون گرفت وگرنه این همه بچه های فامیل میان خونمون حتی یکبارم ازاینکارانکردن خیلی ازچشمم افتاد

آره دیگه مثل اینکه اونم بااین ترفندازشون گرفت وگرنه این همه بچه های فامیل میان خونمون حتی یکبارم ازا ...

بروخونشون بچه هاعروسکوبگیرن ندادخودت  جلومامانش بگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دو قلو هستن؟دوتا بچه هات دادن ؟متوحن نشدم

نه یکی۷سال یکی۵سالشه نه متوجه نشدم کی دادن مثل این‌که تواتاق دربستن داشتن بازی میکردن دادن بهش اونم گذاشت توی نایلکس اصلابهم نگعت که عروسکاروگرفته ازاون روز۱هفته میشه منم اصلامتوجه نشدم که عروسکاش نیستن امروزداشتم اسباب بازی هارومرتب میکردم هرچی گشتم نبوداومدم ازشون پرسیدم میگن دادیم به فلانی

نمی دونم اونا خانواده اشون چیزی نگفتن بلاخره وقتی بچه چیزی از جایی میاره آدم پیگیر میشهبلاخره بچه آن ...

دقیقامن متوجه نشدم که نیست حالامادراون چطورمتوجه نشداون عروسکاازکجااومدن