2777
2789
عنوان

بچه ها شاید باور نکنید من 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست
خب چیکار کنم عزیزم 12 ساله ها ادم نیستن؟

چرا ادم هستن ولی نمیدونن چیو کجا بگن چه حرفیو کجا بزنن فک کردن شوهر کنن شاهکار میکنن اما نه شوهر کردن جز دردسر هیچی نداره بخصوص زود ازدواج کنی دیه واویلا هنوز اول جوونیت باید بچه بزرگ کنی جیگر خونی تا چشم میزاری رو هم میبینی جونیت تموم شده رفته

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نمیدونم چرا گارد میگیری ولی هیچکس موافق ازدواج تو این سن نیست بله ادم یه روزی باید ازدواج کنه ولی نه الان  ، مستقل شدنم خب از رو هوا که نمیاد درستو ادامه بده کار کن مستقل شو 

همسرت باهات اشتی کرد خبرم کن

خیلی عقده ی هستی که فک میکنی همه با همسراشون قهرن دو روز دیه نوبت بدبختی توام میرسه شک نکن

تو که نظر ما برات مهم نیست میگی فقط شوهر میخوام خو پس غلط میکنی تاپیک میزنی بچه 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

ای بابا فشار...ولی من ارزوی خوشبختیتو میکنم ایشالله باهات اشتی کنه

منم ارزوی بدبختیو میکنم ایشالله اگه داری تهمت و ناحق میگی بدترین شوهر گیرت بیا که نیای اینجا واسه ما نیش مار در بیاری عقده ی بیشخصیت. 

حوصله ندارم با یه بچه ۱۲ساله بحث کنم نریپ 

کاش این حرف و میومدید ب دوستای من میزدید ک وقتی حرف از شوهر و میشه من میگم زوده فلان یا خبری نیس تو ...

شوهر همه کار برات میکنه بهت پول میده🤡🤡🤡😂😂😂😂😂

اگر انقدر شوهر فرشته نجات بود اینهمه تو همین سایت نمینالیدن 

نمیگم ازدواج بده ولی به موقعش خوبه شوهر کردن تو سن نامناسب آدمو زود پیر میکنه زندگی مشترک پر از مسئولیت و ازخودگذشتگی و...صرفا رابطه جنسی و عکس و استوری بیرون رفتن و لباس عروس و جشن نیست 

نمیگم همه شوهرا بدن ولی هیچکس نیست بخواد کاملا فرشته نجات ما باشه همسر یه آدم با یه تفکرات و دنیای متفاوت و مستقله نمیتونیم انتظار داشته باشیم دقیقا همونجوری باشه که ما میخواییم هرکاری انجام بده، هرچقدر دلمون میخواد پول بده و.... 

با همین تفکرات ازدواج میکنن دو روز بعد که با مشکلات رو به رو میشن طلاق میگیرن یه بچه رو این وسط بدبخت میکنن