2777
2789
عنوان

شوهرم حق داره طلاقم بده بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 75 پست

عزیزدلم این همه ظلم وحقارت درحقت ازجانبشونو ندیدی اینکه حق داره طلاق بده رومیبینی؟! کسی ک ناسپاسی کرده درحقت باید هدایتش کنی زوتربره من اطلاق مخالفم ولی کسی منونخواد وقدرموندونه لحظه ای در رفتن درنگ نمیکنم باعزت نفس میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم این همه ظلم وحقارت درحقت ازجانبشونو ندیدی اینکه حق داره طلاق بده رومیبینی؟! کسی ک ناسپاسی کر ...

به من چند روز پیش میکه من قدرتو نمید‌ونم 

خب نمیدونی بیخود کردی اومدی زن گرفتی

آره عزیزم حق داره چون اصلا هیییییج سیاستی نداری اولین اشتباهت این بود که میخواستی بهش نشون بدی خیلی ...

متاسفانه شمااین وسط یه شوهر بچه ننه ک بی مسئولیته و مردونگی نداره رو فراموش کردی حرفای شما تااونجا درسته ک شوهرش پشتش میبود مگ زندگی مشترک فقط بین دونفره خونواده ها و تاثیراتشون بخش مهمی از زندگی هستن پارتنر ک نیستن و دوس دختر دوس پسر ک نیستن زن شوهرن هرچی خونواده بزاری تو حاشیه بخشی از زندگیته

به من چند روز پیش میکه من قدرتو نمید‌ونم خب نمیدونی بیخود کردی اومدی زن گرفتی

گلم من ب یقین نمیگم جداشو ولی عاقلانه تصمیم بگیر خودم اگ در شرایط تو بودم طرفم اینطوری بود میرفتم ولی هرکسی تصمیمات خودشوداره ماازدواج میکنیم ب تکامل برسیم آرامش داشته باشیم لذت ببریم حتی درکنارسختیهانه اینکه توهین وحقارت ببینیم 

متاسفانه شمااین وسط یه شوهر بچه ننه ک بی مسئولیته و مردونگی نداره رو فراموش کردی حرفای شما تااونجا د ...

دقیقا حق گفتین 

این چیزی ک این خانم گفت برای پسرایی صدق میکنه ک قشنگ همسرداری بلدن و زناشون اولویتشونه 

نه شوهر من ک بخاطر خانوادش من و له می‌کرد از اونورم هر چی میشد میرفت ب مادرش میگفت حتی نحوه برقراری رابطه جنسی 

انگار اون یه دختر لووس و مامانی بوده با تعریفی که کردی 

این شوهر نمیشه که 

به دررررک که دادخواست طلاق داده یه نفع تو میشه مهریه هم در حد توان دادگاه میبره براش حالا که اون درخواست طلاق داده 

نری یوقت بگی بیا زندگی کنیم فلان 

اون اگه میخواستت نمی‌رفت دادخواست بده 

خاک تو سر بی لیاقتش کنن 

تو یه سیب سرخی که افتادی دست چلاق . حیف تو 

مشکل از تو نیست اون یه سیب سرخ نمیخواد یه پرتقال میخواد بچه ننه ی احمقه نه شوهر 

عاقبت بخیر بشی 

انگار اون یه دختر لووس و مامانی بوده با تعریفی که کردی این شوهر نمیشه که به دررررک که دادخواست طلاق ...

محبت و توجه ای ک خانوادم بهش میکردن مادر پدر خودش در حقش نکرده بودن 

ی خانواده آروم و بی حاشیه بودیم براشون اصلا حتی خاهذ برادر کوچیکم نداشتم ک تو دست و پاش باشن یا بگم تو زندگیمون دخالت میکردن 

دقیقا ب جای اینکه من باهاشون قهر کنم اون با من ماه ها قهر می‌کرد 

دقیقا حق گفتین این چیزی ک این خانم گفت برای پسرایی صدق میکنه ک قشنگ همسرداری بلدن و زناشون اولویتشون ...

خواهرگلم بزارش کنار تمومش کن برا خودت حتی اگ بگن تو بدی تا هرچی تونسی از خودت دفاع کن ولی عمرت پای این ادم سوخت نده تو حقته یه مردی کنارت باشه عاشقانه حمایتت کنه بدون اینکه تو بگی و بخوای پشتت دربیای از لحاظ مالی زیر پر بالش باشی نه مث مترسک وایسه تو حساب کنی مردی ک درکنار احساسش بهت با جدیت چهارچوب و حریم بزاره برا خونواده ک داره میسازه حتی بچه تو مستحق داشتن همچین پدریه نه پدری ک عمش و مامان بزرگ بابابزرگش بهش ارجحیت داشته باشن و باباش جونش در بره خرج بچش کنه

وای عزیزم چه سخت خدا کمکت کنه میدونی من خیلی زیاد دیدم که وقتی سطح یک خانواده بالاتره طرف مقابل بهانه گیری داره اذیت میکنن 

کسی که ریشه رنجش را نشناسد محکوم به تکرار آن است .

اصلا اینا بلایی ب سرم اوردن حالم از ازدواج بهم خورد دیگ

عزیزم انشاءالله خدا برات جبران میکنه من مطمئنم ولی لطفا دیگه صدتو واسه کسی نزار محتاطانه وعاقلانه رفتارکن قشنگم خوبی زیادی باعث بدگمانی میشه ولاغیر