2777
2789
عنوان

مامان های کلاس چهارمی

58 بازدید | 6 پست

سلام خانما امسال و میگن پایه اس ریاضی هم سخته....معلم درس به درس کاربرگ نمیفرسته بچه‌ها تمرین و تکرار کنن بهش که گفتم گفت ما اجازه نداریم اعتقاد داره بچه سره کلاس باید یاد بگیره 

ولی بدون تمرین اخه نمیشه که....

درصورتی که معلم های دیگه چهارم هر روز حداقل ۲ تا کاربرگ نتی میفرستن

من براش کتاب کار میفرستم باهاش کار میکنم میبینم ضعف داره  

دختر منم به شدت سره درسش حساسه واز اینکه یه وقت نمره کم بگیره اضطراب داره دلش میخواد همیشه نمره کامل و بگیره  :(خودش این مدلیه من و باباش اصلا تحت فشار نمیزاریم سال های قبل هم درسش عالی بوده  )

اگر تجربه دارید لطفا در مورد ریاضی راهنمایی کنید بدونم چکار کنم قوی بشه 

حفظیات و نگارش و مشکلی نداره خودش میره میخونه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم چهارمی من کتاب کار و تو ایتا چند نا کانال دارم که کاربرگ می زارن با اونا تمرین می کنیم

چه کانالی گلم لطفا لینک بده

پسر منم چهارمی من کتاب کار و تو ایتا چند نا کانال دارم که کاربرگ می زارن با اونا تمرین می کنیم

دختر من زرنگه ترسم از اینه ضعیف بشه 

عزیرم تو ایتا یل روبیکا تو قسمت سرچ بنویسی گلای چهارمی گلی برات کانال میاد

مرسی گلم الان میرم سرچ میکنم