2777
2789
عنوان

بچه ها شاید باور نکنید من 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست
خو بابا فقط شوهر گزین رو میز نبود شماها همونو دیدید بعدم نمیشه ک تااخر عمر مجرد بوددددددددددد

هر چیزی تایمی داره

الان راه مستقل شدن تو باید دانشگاه شهر دیگه رفتن باشه

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا این بچه مچه ها واااقعا چی فکر میکنن پیش خودشونک خونه شوهر چ خبره؟!!!!

دقیقا فکر میکنن همش بوس و ناز و کادو و رستوران و مهمونی و شوهر نازشون میده و خخخخ......نمیدونن چقدر مسئولیت داره و مشکلات 

حتما برو عزیزم ظرفشویی و اجاق گاز و بشور و بساب و کهنه شویی التماس شوهر برای دو قرون پول منتظرتهواقع ...

کاش این حرف و میومدید ب دوستای من میزدید 

ک وقتی حرف از شوهر و میشه من میگم زوده فلان یا خبری نیس تو خونه شوهر 

میگن نهههههه واااا 

آخرش ک همه باید بریم پوشک بچه عوض کنیم دوستان قصد توهین ندارم اصلا این حرفیه ک دوستام میزنن ب من همیشه

میگن خب الان بریم هر چی زودتر بهتر 

تازه میگن شوهر ک همه کاری برات میکنه پول میده بهت 

همه کار میکنه برات

ینی واقعا من متاسفم براشون با این طرز فکرشون

ببخشید غذا میخورم بزرگ شم

حیفه اکسیژن که تو مصرف میکنیی😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بنظر من ازدواج زیر ۲۵ کنسله🚶‍♀️همسنتم بابام هنوز واسم ابنبات میخره تو میخای بری خونه شوهرر؟

😁آفرین

بشین عشق دنیا رو ببر حاضرو آماده و توی رفاهی

انشالله بعدا هم همسری بخوبیه بابات نصیبت بشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بعدن ممکنه خییییلی پشیمون بشی چون من متولد ۷۹هستم الان ۲۵ سالمه یه بچه هم دارم دقیقا ۱۹ سالگی ازدواج کردم ولی من با این تفاوت ک اصلا پدرو مادری نداشتم وقتی ۷ ساله بودم پدرومادرمو توی یه تصادف از دست دادم و هیچ خواهروبرادری هم ندارم و از بچگی با مادربزرگم بزرگ شدم ک اونم چندوقت پیش فوت کرد ب خودم حق میدم ک زود ازدواج کردم چون شرایطم خییییلی داغون بود مادربزرگمم پیر بود ولی شما ک پدرو مادر داری و رفتارشون و روابطشون باهات خوبه صبر کن درستو بخون مستقل بشو دستت تو جیب خودت باشه بعد ازدواج کن ک یه کیس مناسب ازدواج کنی و هیچکسی هم نتونه بهت بگه بالای چشمت ابروعه بنظرم خییییلی وقت داری زود تصمیم نگیر خودتو مشغول کن برو کلاسای مختلف 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

اره بابا خیلی خیلی دیر شده برات اللن باید بچه چهارمت تو راه بود 😒😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!