2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 89 پست
فکر کن خانوادم بفهمن خوشحال میشن

چرا یه خانواده باید از کتک خوردن دخترشون خوشحال بشن🥲😐

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

ناامیدم نکن

من درکت میکنم مادرم دقیقا با همچین حیونی به مراتب بدتر زندگی میکرد ولی میدونی دلیل ۵۰درصد دعوا و‌کتکا خود مامانم اوم یع روانی اشغال بود پس باید مامانم سردخیانت و هزار چیز دیگه بحث نمیکرد تا جایی که میتونی باهاش بحث نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم شکایت کنم فرداش که خونه اومدم بدتر کتکم بزنه و‌نتونم ثابت کنم که کتکم زد

نترس ثابت میشه. قانون که الکی نیست. اگرم ثابت نشد و دوباره کتکت زد بازم شکایت کن و به پلیس بگو بار اول ثابت نشده و بازم کتکم زده. موقع کتک داد و هوار کن که همسایه ها بفهمند و حداقال بتونی یه شاهد داشته باشی

مثلا یه گله کوچیک‌میکنم پامیشه میزنه

عزیزم نکن ازش گله یه مدت سعی کن

اصلا بحث و گله نکن تا از سرش بیفته همیشه اروم و با زبان نرم باهاش حرف بزن و مدارا کن وقتی راه برگشتی نداری باید سازش کنی بخاطر ارامش خودت و بچه ات 

گفت چرا وزن بچه کم شده تو مقصری بگو باشه بیشتر بهش میرسم دیگه نمیذارم کم بشه وزنش تو همه چی سازش کن 

مثلا یه گله کوچیک‌میکنم پامیشه میزنه

دور و برم این ادما زیاد دیدم عموم هم کتک میزد زنش زن اولش جدا شد زن دومش بیسواد بود سلده ولی باهاش مدارا کد یاور کن الان عموم مثل موم نرم شده اینقد خوش اخلاق شده زنش دیگه عرکاری میخواد میکنه کلی هم غر میزنه به عموم و دواض میکنه ولی چندین سال تمام تلاش خودشو کرد اصلا بحث نمیدلخت من همیشه خونه شون بودم و میدیم

من در مقابل رفتار همسرم چه تلاشی کنم؟همسر اولشم به خاطر کتک خوردن طلاق گرفته

یکی دیشب تو سایت همینو گفت گفت داداشم وحشیه دوتا زناش طلاق گرفتن همم بخاطر دست بزن و فحاشی هاش