2777
2789
عنوان

از زندگیتون و حال و شرایط فعلیتون رضایت دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 54 پست
دیگه چه راضی چه ناراضی نصفش رفت

شما سه تا دختری داری 

این خیلی مهمه 

بقیه ش رو هم خدا زیباترین رو براتون رقم بزنه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جنگیدم الان رهام از هرچه هست و نیست سپردم به خودش و تمام

از یه جایی به بعد باید همه چی رو ول کرد و از ادامه لذت برد...

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
مریض شدم یه مدت سرفه های شدید میکردم جوری که کبود میشدم و خلط راه نفسم رو میبست مثل محتضر شروع مبکرد ...

تغذیه ی باب میل بدن هرشخص خیلی نکته ی مهمیه 

مزاجت رو بشناس

بالشت نسبتا توپر انتخاب کن موقع خواب 

از مایعات سرد دوری کن

تغذیه ی باب میل بدن هرشخص خیلی نکته ی مهمیه مزاجت رو بشناسبالشت نسبتا توپر انتخاب کن موقع خواب از ما ...

بالشت که ۳ تا میذارم زیر سرم که بلند باشه وگرنه اصلا نمیتونم دراز بکشم ،ولی سردی .... من اصلا نمیتونم گرمی بخورم 😔 قوری کهیر میزنم چون طبیعت بدنم به شدت گرمه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اگه دیگه خیلی اذیت بشم و دلم بشکنه دلم میخواد خودمو راحت کنم ولی خب جراتشو ندارم ک

هیچوقت این کار رو نکن 

یه جایی نوشته بود 

مرگ به وقتش سمتت میاد 

تو به سمتش ندو 

آره عزیزم من دوسال نامزد هفت سال متاهلی از دخالت خانواده ها کارای شوهرم بچگی خودم همه چیم رو به همه ...

الهی که از این پس هم رضایت بیشتری رو تجربه کنی 

که صد در صد همینه 

چون سن که فراتر میره انسان پخته تری تحویل میده 

بالشت که ۳ تا میذارم زیر سرم که بلند باشه وگرنه اصلا نمیتونم دراز بکشم ،ولی سردی .... من اصلا نمیتون ...

کهیر همیشه از گرمی نیست 

مطمعنی از همینه ؟

نه حالم بده دوباره برگشتم به ۵ سال پیش خستم از این مشکلاتم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

تو سخت ترین شرایط هستم به طوری چند سال قبل میگفتم یه شرایطی بود میگفتم از این سخت‌تر نیست ولی الان ه ...

این رضایت دلی خیلی خیلی مهمه 

وگرنه 

رنج ها که تمومی ندارن 

فقط میزان و اندازه شدن فرق میکنه

اجتمال خیلی زیاد چیزی که من خودم از بدن خودم میشناسم اینجکریه

عزیزم من احتمال میدم شما پنیک خفیف هم داری