2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدادلم سوحت فیلمش پر شده..عروسی مختلط که نبود.حتی خانما خیلیا جلو پدد عروس حجاب کرده بودن.خدال ...

دلت نسوزه میدونی فقط هزینه یک شب تو این هتل چقدره و ورودی هر نفر چقدر؟ اینکه میگه مردم فشارراقتصادی رو تحمل کنن بیجا میکنه چنین جایی تالار میگیره فقط قیمت لباس دخترش رو ببین و خیلی چیزای دیگه.... مردم نخورن ولی خودشون لپ و لپ بخورن میدونی روسری ابریشمی زن دوم عراقی چنده؟عکسش بفرس گوگل ببین مارک قیمت فقط این روسری ۶۴ میلیون....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بنده خدادلم سوحت فیلمش پر شده..عروسی مختلط که نبود.حتی خانما خیلیا جلو پدد عروس حجاب کرده بودن.خدال ...

ببين بحث حجاب زياد مطرح نيست بحث تجملات مطرح هست كه كسى كه به مردم ميگه قناعت كنيد پشت رهبر باشيد طاقت بياريد چرا بايد خودش همچين عروسى بگيره ؟

از یه فیلم همه این ها رو فهمیدی؟اتفاقا فیلم نشون داد که تک رو هستن عروسی نه مختلط بود نه نا متعارف

ولی پر خرج بود جای ک هرکسی نمیتونه بره 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

خودم😁

اونقدر که آرایشگره گفت بیا جای مانکنم وایسا واسه لباس عروس،روزانه بهت پول میدم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببين بحث حجاب زياد مطرح نيست بحث تجملات مطرح هست كه كسى كه به مردم ميگه قناعت كنيد پشت رهبر باشيد طا ...

مگه عروسیش چی بود والا عروسی فامیل های ما توی جنوب شهر از این خیلی بهتره

اشهد ان علی ولی الله