2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم نه انرژی منفی درسته،، جذبش بالا بوده امواج منفی محیط رو. جذب کرده، یا باید پاکسازیش کنی یا رد کن ...

چطوری پاکسازی کنم؟

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

هیچ حیونی قدمش بد نیست چون بد ذات نیستن.مشکلات و انرژی منفی خودت و‌اطرافیانت رو گردن اون حیونکی نندا ...

باشه عزیزم خودمم پشیمون شدم از این حرفی که زدم

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

باشه عزیزم خودمم پشیمون شدم از این حرفی که زدم

حیواناتی مثل سگ،خوک و....که حرام گوشتن و نجس به خصوص سگ

انرژی منفی بالایی دارند

حتی تو روایات داریم مجسمه سگ یا خوک هم داخل خونه نگهداری نکنید

پیاده روی ببر،، شکرگزاری کن خودت،، آهنگ مخصوص مدیتیشین پخش کن توخونتون.. عود روشن کن..

مرسی گلم

حیواناتی مثل سگ،خوک و....که حرام گوشتن و نجس به خصوص سگانرژی منفی بالایی دارندحتی تو روایات داریم مج ...

خب به خونه ما انس گرفته چکارش کنیم پس؟زبون بسته جایی دیگه دووم نمیاره

هیچ حیونی قدمش بد نیست چون بد ذات نیستن.مشکلات و انرژی منفی خودت و‌اطرافیانت رو گردن اون حیونکی نندا ...

بهترین کامنت