2777
2789
عنوان

گوشی قسطی از سرای ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 26473 بازدید | 21 پست
تنها شعبه ای که لوازم الکترونیکی داره شعبه قم عهاز بین این همه شهرقم😂😑

من اول تیر از شهر فرش خریدم گوشیمو

۵۰ درصد شو گرفتن بقیه اش قسط

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
تقصیر بابامههی بهش میگم اینا دارن دروغ میگن تو روز روشنقبول نمیکنهمیگه بقیه گوشی فروشیا کلی سود برمی ...

دغل باز و که چه عرض کنم 

من شعبه سه راه افسریه رفتم اول این که مبل سلطنتیاشون از ۲۰۰ میلیون به بالا بود 

بلد اقساط ۳ماه۳۰ میلیون۶ماه ۵۰میلیون و ۱۲ماهه۷۰ میومد روش /:

حالا گوشی چی میخوای ورداری

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر فرش متفاوته فکر کنمچقدر سود گرفتن روش؟

گوشیم ۲۷ تومنه قسطیش در اومد ۳۱ تومن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
دغل باز و که چه عرض کنم من شعبه سه راه افسریه رفتم اول این که مبل سلطنتیاشون از ۲۰۰ میلیون به بالا ب ...

میخواستم اس ۲۴ اولترا بردارم

بهمون اینطوری گفتن که ۴۰ درصد پیش بدین

ماهی ۱ درصد هم سود

حالا دیگه نمیدونم چقدر حرفشون راسته

میترسم بریم اونجا شوکه شیم😐😑

میخواستم اس ۲۴ اولترا بردارمبهمون اینطوری گفتن که ۴۰ درصد پیش بدینماهی ۱ درصد هم سودحالا دیگه نمیدون ...

نکته ای که باید خیلی حواستون بهش باشه و معمولا برخی فروشگاه ها در تبلیغات سوء استفاده میکنن نحوه محاسبه این سود یک درصد است.
باید از فروشنده بخواهید که کاملا شفاف بگوید این یک درصد سود ماهانه روی کل مبلغ محاسبه میشود یا فقط شامل باقمیانده بدهی شما بابت این خرید؟
در حالت های زیر فرض بر این است که شما 50 میلیون تومان نقدی پرداخت می کنید و 75 میلیون تومان قسطی:

1. حالت منصفانه (بهترین حالت): فروشنده می‌گوید ۱٪ سود بر باقیمانده بدهی شما محاسبه می‌شود. یعنی نه تنها مبلغی که به عنوان پول پیش پرداخت کرده اید شامل محاسبه سود نمی شود بلکه هر ماه قسط شما هم کمی ارزان‌تر می‌شود چون با پرداخت هر قسط از اصل بدهی کم شده است. اگر 10 قسطه حساب کنیم در این روش تقریبا 4 میلیون سود از شما گرفته میشه که کاملا منطقی و ایده ال است.
    حالت غیر منصفانه (سود بر کل): این حالت یعنی سود بر ۱۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان محاسبه شده و این سود در طول ۱۰ ماه (جمعاً ۱۲.۵ میلیون تومان) به شما تحمیل می‌شود؛ پیش‌پرداخت شما فقط اصل بدهی را کاهش داده، اما بر سود ثابت اعمال نشده است. در این روش شما نزدیک 13 میلیون باید سود بدید
    حالت میانه (سود بر کل مبلغ منهای مبلغ پیش پرداخت): در این حالت فروشنده مبلغی که به عنوان پیش، پرداخت کرده اید را فقط معاف از محاسبه سود می کند. در این حالت اقساط شما ثابت است و با پرداخت اقساط چیزی از سود کم نمیشه. حدود 8 میلیون سود نهایی این مدل میشه.