2777
2789
عنوان

از زندگیتون و حال و شرایط فعلیتون رضایت دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 54 پست
عزیزم من احتمال میدم شما پنیک خفیف هم داری

نه خواهر اصلا قبل این بارداری اینجوری نبودم الان تازه این اتفاق برام افتاده من ادم خیلی خونسرد و ریلکسیم ،درسته یکم زود جوش میارم ولی به شدت رو خودم‌مسلطم و مدیریت میکنم خودم و اطرافیانم رو 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رضایت دلی خیلی خیلی مهمه وگرنه رنج ها که تمومی ندارن فقط میزان و اندازه شدن فرق میکنه

ببین گاهی ناامیدی و خستگی میاد ولی انگار یه نیروی قوی تر از اون از درونت میزنه بیرون میگه پاشو خودتو جمع کن 😁

نه حالم بده دوباره برگشتم به ۵ سال پیش خستم از این مشکلاتم

عزیزدلم 

خدا بزرگه و حواسش بهمون هست 

قوی باش 

من که این تاپیک رو زدم دارم میجنگم برای زندگیم و هدفام

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه خواهر اصلا قبل این بارداری اینجوری نبودم الان تازه این اتفاق برام افتاده من ادم خیلی خونسرد و ریل ...

پس از مزاجت هست

هرچی که مضره واست رو کنار بذار و جایگزین انتخاب کن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پس از مزاجت هستهرچی که مضره واست رو کنار بذار و جایگزین انتخاب کن

اره باید چند روز مراعات غذایی کنم ببینم بهتر یمشه یا نه ،ممنون از وقتی که گذاشتید عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ببین گاهی ناامیدی و خستگی میاد ولی انگار یه نیروی قوی تر از اون از درونت میزنه بیرون میگه پاشو خودتو ...

آفرینننن 

همینه 

این نیرو باید باشه

با تمام رنج ها

الان وحشتناکه ولی ۲۰ روز دیگه عالی میشه همه چی بر میگرده سر جای خودش فقط باید ۲۰ روز طاقت بیارم

ان شاالله به یاری خدا این مدتم میگذره 

اره باید چند روز مراعات غذایی کنم ببینم بهتر یمشه یا نه ،ممنون از وقتی که گذاشتید عزیزم

😘🫂