2777
2789
عنوان

از زندگیتون و حال و شرایط فعلیتون رضایت دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حال بابام خوب بشه آره💔

الهی که زودتر بهبود پیدا کنن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شرایط مالی بیشتریا در حد عالی نیست

ادم داشته باشه هم عذاب وجدان میگیره وقتی خرج می‌کنه 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
از نظر جسمانی فعلا بارداری سختی رو میگذرونم ولی در مجموع خداروشکر راضیم به رضای خدا هنه چی خوبه الحم ...

چرا عزیزم ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
از خودم نه خیلی اشتباه کردم نمی‌دونم شایدم اشتباه نکرده باشم اما حال الانم خوب نیست

همه مون اشتباه میکنیم 

درسی که میگیریم مهم تره 

برای خودمون و نسل های بعدی 

دیگه چه راضی چه ناراضی نصفش رفت

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چرا عزیزم ؟

مریض شدم یه مدت سرفه های شدید میکردم جوری که کبود میشدم و خلط راه نفسم رو میبست مثل محتضر شروع مبکردم به خرخر کردن و دست و پا زدن تا نفسم بیاد بالا ،الانم یکم الحمدلله بهتر شده بودم ولی انگار دوباره داره شروع میشه دیگه خلط ندارم ولی انگار تا میخوام بخوابم یه چیزی میاد تو گلوم راه نفسمو بند میاره دوباره نمیتونم نفس بکشم ،قلب و ریه ام هم سالم بود شکر خدا ،فکر میکنم رفلاکس معدمه که شددی شده بخاطر قطع داروهای اصلیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
الان آره ولی مثلا اگه شب شوهرم اذیتم کنه ی حرف بد بهم بزنه یا رو‌مخم بره زندگی برام تیره و تار میشه ...

به جز خودکشی 

منم نسبتا روحیه ی حساسی دارم 

آره عزیزم من دوسال نامزد هفت سال متاهلی از دخالت خانواده ها کارای شوهرم بچگی خودم همه چیم رو به همه میگفتم یه سره میرفتم خونه ی خانواده م پرستار آشپز خدمتکار معلم داداشام بودم،تا حامله شدم استراحت مطلق یه اتفاقاتی افتاد همه رو شناختم دیگه چسبیدم به زندگیم 

الان آرامش دارم پسرم سه سالشه خداروشکر همه چی بهتر شده رابطه م با همسرم ترمیم شده رفیق شدیم 

منتظرم پسرم بزرگترشه خودمم یه کاری شروع کنم از الآنم راضیم تو بیست و نه سالگی تا قبلاً 

تو سخت ترین شرایط هستم به طوری چند سال قبل میگفتم یه شرایطی بود میگفتم از این سخت‌تر نیست ولی الان همون اتفاق چند سال پیش افتاده با شرایط سخت تر ... ولی الان  رضایت دارم...‌

آدم تو سختی ها رشد میکنه...

خدا هم از ما راضی باشه