2777
2789
عنوان

یه مرده بهم پیام داده😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 87 پست
اثلا نگو به نظر من..توام موضوع رو فراموش کن..فکر شوهرتم درگیر نکن

گفتم دیگه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
تماسا تو بلاک لیست.  تل بلاک اس ام اس مسدود..  تمام.. به شوهرتم نگو

گفتم😑

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خط همسرم هستش پیشنهاد دوستی و خوبی کردنتون رو با خودش مطرح کن شاید قبول کرد خوبیهاتو با تشکر از ...

به همسرم گفتم مزاحم شده بودن بهم اونم گفت دیگه جواب نده 

عه😂😂 خب پس بذارش تو بلاک همه جا

باشه😊

شمارشو بده به شوهرت

دادم

دادم

کار خوبی کردی.شوهر من اینجور مواقع شمارمو عوض میکنه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
جوابشو نده. از این دیوونه ها زیاد هستن

باشه☺

کار خوبی کردی.شوهر من اینجور مواقع شمارمو عوض میکنه

من خداروشکر دو تا خط دارم از اون خطم اصلا استفاده نمیکنم فقط تل گرامشو دارم 

همه چی به کنار 

فقط اسم مادرشوهر استارتر😂😂😂

ستاره

ما اسم خودمونم حشمت بیگمه

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
همه چی به کنار  فقط اسم مادرشوهر استارتر😂😂😂 ستاره ما اسم خودمونم حشمت بیگمه

همون😂😂😂