2777
2789
عنوان

یه مرده بهم پیام داده😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 87 پست
نميدونم والا اخه شما بهتر همسرتونو ميشناسين ولي اين اتفاق واسه من افتاد نامزدم دانشگاه بود سركار به ...

شوهر منم بهم اعتماد داره باشه منم امشب بهش میگم اول شمارو میفرستم میگم میشناسی بعدش قضیه رو میگم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
میترسم به همسرم نگم بعدا بفهمه بدتر بهم شک کنه 

اخه از کجا بفهمه!بازم خود دانی شپا بهتر همسرتو میشناسی ولی بی گدار به اب نزن همه این اینکه میگی اسم مادرشوهرتو گفته میتونه تصادفی هم باشه حالا نمیسه هم گفت چون 2 ماه دست مادرشوهرت بوده خبراییه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه از کجا بفهمه!بازم خود دانی شپا بهتر همسرتو میشناسی ولی بی گدار به اب نزن همه این اینکه میگی اسم ...

نه من خودمو میشناسم نمیتونم نگم باید بگم وگرنه هی استرس میگیرم با اینکه به خدا کاری نکردم و مزاحمه فقط ولی باید بگم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
شوهر منم بهم اعتماد داره باشه منم امشب بهش میگم اول شمارو میفرستم میگم میشناسی بعدش قضیه رو میگم

نه عزيزم شمام همون كار منو كن

بعد كامللل همونطور كه اينجا گفتي واسه اونم بگو

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
نه من خودمو میشناسم نمیتونم نگم باید بگم وگرنه هی استرس میگیرم با اینکه به خدا کاری نکردم و مزاحمه ف ...

هر جور صلاح میدونی ولی مراقب حساسیت همسرتم باش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
هر جور صلاح میدونی ولی مراقب حساسیت همسرتم باش 

به همسرم الان گفتم گفت زنگ زدم بهش هرچی میتونستم بارش کردم

من اگه جات بودم به شوهرم حتما اطلاع میدادم انگار آشناست فهمیده شوهرت نیس بهت پیام داده ب شوهرت بگو ح ...

گفتم الان

نه عزيزم شمام همون كار منو كن بعد كامللل همونطور كه اينجا گفتي واسه اونم بگو

گفتم

چی کنم به شوهرم بگم تازه رفت سرکار شبکاره 

بگو خط همسرم هستش پیشنهاد دوستی و خوبی کردنتون رو با خودش مطرح کن شاید قبول کرد خوبیهاتو

با تشکر از مامان خوبت و خوبی هاش پیشاپیش

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
کار خوبی کردی چی گفت؟

گفت دیگه جواب غریبه هارو نده