2777
2789
عنوان

بچه هام بیرون خیلی مظلومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 86 پست
نباید از کسی بترسن .موقع دفاع ازخود نباید بهم ریختگیشونو نشون بدن چون آدم بی رحم سو استفاده میکنه .ح ...

ممنون ازراهنماییت

اگر تونستی برام مثال بزن 

دوستدارم بیشتر بدونم 

تک تک نظرات دارم فکرمیکنم تموم رفتارام درست وغلط میاد جلوی چشمم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خب همینه که اون بچه باعث شده بهش بگن بی ادب ، شما یه بچه بی ادب نمیخوای ، هیچکس بچه بی ادب رو نمیخوا ...

روانشناس هزینه میخواد فعلا نمیتونم 

اینجا اومدم از تجربه بقیه و نظرات درست مثل حرف هایی که شما زدید استفاده کنم 

برام تلنگر بود

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل همینه

خواهر من یه مدت با شوهرش دعوا داشت به خاطر بچه تو خونه که بودن به هم اس ام اس میدادن دعوا میکردن که بچه نفهمه اینا به هم چی میگن شما بعد از ازدواج اخلاق شوهرت دستت اومد ولی باهاش موندی و بعدم بچه دار شدی میتونستی نشی ولی الان که شدی باید مسیولیتشونم بپذیری 

مثلا شما باید بتونید یبار کنار هم آشپزی بدون گیر دادن انجام بدید سه نفری باهم مثلا کیک درست کنید مسع ...

مرسی از شما 

باید وقت بذارم براشون 

من فقط غصه خوردم و توخودم بودم 

ممنون ازراهنماییتاگر تونستی برام مثال بزن دوستدارم بیشتر بدونم تک تک نظرات دارم فکرمیکنم تموم رفتارا ...

مثال هایی که براخودت پیش میاد رو باید بپرسی کاربرهای عاقل ویا روانشناس یا گوگل بهت جواب بده من بچه ندارم مثالی توذهنم نیست .

لایک نکنید .توروخدا 
مرسی از شما باید وقت بذارم براشون من فقط غصه خوردم و توخودم بودم

بابا  بابچه ها خوش بگذرن دعواتوخونه هم کم میشه .بازی فکری سه نفره هم بگیرید باهم گاهی اوقات بازی کنید اجازه بده هیجاناتشونو باخنده وشادی تخلیه کنن 

لایک نکنید .توروخدا 

اسی منم فکر میکردم بچه هام بی زبونن وجلوی منو پدرشون خیلی احترام میزارن وساکتن مهمونی رفتن هم همینطور یه بار فامیلای شوهرم اومدن خونمون بعدهی میگفتن خونتون چقدر کوچیکه اذیت نمیشید منم میگفتم همینم خداروشکر بعد یه دفعه دیدم پسر وسطیم ۱۰ سالشه به خانمه گفت . چرا وقتی مهمون داریم اذیت میشیم. من دهنم وا موند ولی اون همچین سوخت نفسش دیگه درنیومد بماند بعدها بخاطر این حرف چقد پشت سرمون حرف زدن 

خواهر من یه مدت با شوهرش دعوا داشت به خاطر بچه تو خونه که بودن به هم اس ام اس میدادن دعوا میکردن که ...

کاش حرف خانوادمو گوش میدادم 

من خیلی حماقت کردم 

بهت بگم متوجه میشی چ شخصیتی دارم 

من مجردی عشق ی طرفه داشتم ب کسی بااینکه هوش بالاوزیبایی داشتم اون فقط برای سرگرمی میخواست نه ازدواج 

حالا آدم مناسبی هم نبود نمیدونم چرا من عاشقش شدم خلاصه با اومدن رفتنش اعتمادبنفسم ضربه خورد 

ب همسرم چشم بسته بله گفتم درصورتیکه طفلی مامان بابام میگفتن این آدم تو نیست چوم اخلاق منو می‌دونستن ی دختر شاد اجتماعی سرزبون دار برعکس شوهرم ک مخالف همه ایناست

تو عقد فهمیدم باهم خیلی فرق داریم اما از طلاق ک تو شناسنامه ام بخوره ترسیدم جرأت نداشتم بکشم کنار بعد عروسی واقعا کم آوردم امااینبار بقیه وساطت کردن مامانش اسممو توفامیل خراب کرد ک اگ رفتم بگن ایراد از منه 

منم باز لجبازی کردم برای اینکه حرف مادرش ثابت نشه نشستم سرزندگی شاید برات مسخره باشه ولی دلیل های من برای ادامه این بود هرکی همسرمنو میبینه میگ چقدر مظلومه 

دلی توخونه واقعا قلدره.حرف گوش نمیده

بعد گفتم بذار بچسبم ب زندگیم شاید ایراد منه مامانش راست میگه بچه آوردم سعی کردم پیشرفت کنیم ولی شوهرم توگذشته موند هرروز یادآوری میکنه فلان جا این حرفو زدی 

فلان جا فلان کردی 

شده نقطه مقابل من همش مخالفت میکنه از پیشرفت جا موندیم 

جفتمونم توفامیل هم بد نام شدیم .اون توفامیلای خودش ازم بد گفت منم از اون 

کاش جرأت داشتم میومدم اززندگیش بیرون 

بچه هاتم هرروز ببوس

باشه عزیزم 

حتما 

باز راهکاری داشتی هرچند کوچیک بهم بگو 

بخدا مغزم ب هم ریخته

اسی منم فکر میکردم بچه هام بی زبونن وجلوی منو پدرشون خیلی احترام میزارن وساکتن مهمونی رفتن هم همینطو ...

چ خوب جواب داده

بچه های من حس حقارت دارن

چ خوب جواب دادهبچه های من حس حقارت دارن

عزیزم منم بچه هام نسبت ب بچه های دیگه بی زبون هستند نمیدونم شاید تقصیر منه چون ازهمه بچه های فامیل وکوچه دور نگهداشتمشون الان یجوری شدند فقط پای کامپیوتر وگیم نت هستند باهیچکسی درارتباط نیستند حتی باهمکلاسیا صحبت نمیکنن 

خوب چرا جلو بچه ۱۳ ساله دعوا میکنید

بالاتر نوشتم برای کاربر باران 

ولی احساس میکنم بزرگترین اشتباهمون اینکه منو همسرم همو نبخشیدیم 

تو گذشته گیر کردیم 

ازطرفی همسرم طوریکه شده نقطه مقابلم 

میدونم محبت کنم محبت میکنه ولی حرفی بیاد وسط باز دادوبیداد میکنه 

بچه ها بزرگ شدن 

منم همش تو خودمم فقط توفکر وخیال